Zsalúzia – Kedvező Árak!

ZSALÚZIA – KEDVEZŐ ÁRAK!

A zsalúziák a reluxák kültéri változatai, amelyek mozgatása az épület belsejéből történik. A lamellák felhúzására, ezen kívül forgatására hajtókaros, esetleg motoros megoldást kínálunk, amik alkatrészei az időjárási viszontagságoknak ellenállnak.

Ingyenes helyszíni adatfelvétel azonnali árajánlattal, továbbá kedvező árakat és tartós konstrukciót nyújtunk vásárlóink számára.

Zsalúzia

A helyszíni adatfelvétel alkalmával a termékeink árai minden esetben tartalmazzák az anyagköltséget és a munkadíjat.

Rendelhető extra felszerelések:

  • rádió vezérlés
  • szélérzékelő
  • napfény érzékelő
  • intelligens épületvezérlés

Zsalúzia Rendelés!

A zsaluzia egy modern megjelenésű, kiváló ár-érték arányt képviselő kültéri árnyékoló, mely folyamatosan növekvő népszerűségnek örvend Magyarországon is.

Jellemzők

A zsalúzia esztétikus megjelenésével és kompakt megoldásával ideális választás, ha szeretnénk páratlan alapossággal szabályozni az otthonunkba beeső fény mértékét, hiszen mozgatható lamelláival úgy engedhetjük be például a reggeli napsugarakat, hogy közben kizárjuk a kíváncsi tekinteteket.

Páratlan fényszabályozás

A mozgatható lamellák páratlanul precíz fényszabályozásra képesek, melyhez foghatót egyetlen kültéri árnyékoló sem képes garantálni számunkra. A lamellák mozgatásával a beeső fény erőssége ugyanis teljes átmenet nélkül, apró lépésekben állítható.

Modern megjelenés

A zsalúzia nemcsak egy sokoldalú külső árnyékoló, maximális hatásfoka mellett ugyanis a megjelenés szempontjából is kiemelkedő.

Számtalan színben kérhető, mindemellett pedig régi és új építésű otthonokon egyaránt elegáns, valamint hatékony kiegészítője lehet nyílászáróinknak.

Hőszigetelés

A legmodernebb ablakok is komoly hőhidat képezhetnek a szigetelt falazatban, ahol a kinti hideg és a benti meleg egy vékony légréteggel elválasztva találkoznak egymással.

Amennyiben a zsalúzia lamellái teljesen elforgatásra kerülnek, egy extra védőréteg keletkezik az ablak előtt, amivel a kinti levegő nem közvetlenül éri az ablaküveget, ezáltal a hőcsere lényegesen lassabb ütemben zajlik le.

Típusok

  • Z lamellás zsalúzia

A Z lamellás zsalúzia a zsalúziák sztár modellje: továbbfejlesztett megjelenéssel rendelkezik, mely a magas szintű árnyékolás és az elragadó megjelenés mellett sokkal pontosabb és aprólékosabb fényszabályozást biztosít otthonunk számára. A Z alakban hajtott lamellák speciális kialakításuknak köszönhetően merevebbek, ezáltal jobban ellenállnak a külső hatásoknak, sőt záródásuk is pontosabb, ezáltal teljes összehúzás esetén lényegesen magasabb szintű fényzárás érhető el vele.

  • C lamellás zsalúzia

A C lamellás zsalúzia az egyik legkedveltebb modell, mely esztétikus megjelenése mellett képes maximális védelmet garantálni otthonunknak a napsugaraktól. Ideális választás abban az esetben, ha egy jó ár-érték arányú, egyszerűen és könnyedén kezelhető árnyékolót keresünk, ami képes a finomszabályozás mellett arra is, hogy távol tartsa lakásunktól a kíváncsi tekinteteket.

  • S lamellás zsalúzia

Az S lamellás zsalúzia a legegyszerűbb lamella változat: precíz záródást tud biztosítani, ezen felül természetesen a hőszigetelést és nyílászáróink zajszűrő képességét is képes megtámogatni.

Kapcsolatfelvétel!