Alumínium Redőny – Kedvező Árak!

ALUMÍNIUM REDŐNY – KEDVEZŐ ÁRAK!

Az alumínium redőny egy kimagaslóan jó minőségű és tulajdonságú termék, aminek az összes lényeges alkatrésze alumíniumból készül, ennek eredményeként egy rendkívül tartós, jó időjárásálló tulajdonságokkal rendelkező, megbízható és minőségi redőny.

Cégünk precíz és gyors munkát kínál ingyenes helyszíni felmérés során azonnali árajánlattal. Minőségi termékeink között prémium megjelenésre találhat széles választékban, ahol kedvező áron választhatja ki kedvencét.

Alumínium redőny

Az alumínium redőnyök készítéséhez és szereléséhez felhasznált alapanyagok egy kulturált megjelenésű, precíz és megbízható működésű redőnyt eredményeznek.

A kimagasló minősége és rendkívüli megbízhatósága miatt ezt a redőnytípust úgy is jellemezhetnénk, hogy az alumínium redőny a redőnyök redőnye!

A fenti tulajdonságok miatt nem véletlen, hogy napjainkban az alumíniumból készült redőnyök a legnépszerűbbek, ami abban is megmutatkozik, hogy ügyfeleink döntő többsége ezt a redőnytípust szerelteti fel nyílászáróira.

Alumínium redőny készítés, szerelés

Az alumínium redőnyök kiváló minőségét a kifinomult gyártási technológiával előállított alapanyagok, míg a hosszútávú megbízható és hibamentes működést, a felhasznált alkatrészek mellett, a redőny készítési és szerelési munkálatok precizitása határozza meg.

Ez a precizitás vállalkozásunknál biztosított, mivel az alumínium redőnyök készítését és szerelését is nagy gyakorlattal és szakértelemmel rendelkező szerelők végzik, ezzel is garantálva a minőségi alumínium redőnyök hosszú éveken át történő problémamentes használatát.

Kapcsolatfelvétel!

Az alumínium redőnylécek belseje környezetbarát habbal vannak kitöltve, ami tovább javítja a redőnyök szigetelő tulajdonságát, valamint növeli a redőnylécek merevségét is.

A redőnylécek színe bőséges színmintából választható, ezáltal szinte minden egyedi elképzelés és színkombináció megvalósítható az épülőfélben lévő, valamint a már készre színezett házak esetében is.

Az alumíniumból készült redőnyök minden típusa golyóscsapággyal van szerelve, ami könnyű felhúzást, illetve leengedést eredményez, függetlenül attól, hogy a mozgatás gurtnival, zsinórral vagy motoros hajtással történik.

 Alumínium redőny típusai

A forgalomban lévő összes redőnytípus elkészíthető alumíniumból is, így a külső tokos, a vakolható tokos és a belső tokos redőny is.

  • Külső tokos redőny
  • Belső tokos redőny
  • Vakolható tokos redőny

Ezen három redőnytípuson kívül mód van arra is, hogy a régi tönkrement vagy tekintélyes súlya miatt kezelhetetlenné vált belső tokos faredőnyöket környezetebarát anyaggal töltött alumínium redőnyökre cseréljék. Ilyenkor a faredőny összes alkatrésze kiszerelésre kerül és a helyükre az alumínium redőnyök alkatrészei lesznek beszerelve.