Innovatív árnyékolók, különleges otthoni megoldások

Smart home: Okos otthon megoldások

Az okos otthon megoldások egyre elterjedtebbek, melyek között a motoros redőnyök vezérlése is lehetséges tabletről vagy telefonról. A smart home (okos otthon) megoldások segítségével a redőnyrendszereket kényelmesen távolról is ellenőrizheti és működtetheti, így például a lakás elhagyása után, vagy váratlan időjárási események esetén is bármikor egyszerű módon
irányíthatóak a redőnyök. A távvezérlés és az időzítés emellett lehetőséget ad arra, hogy az otthona világosságát és hőmérsékletét bármikor bárhonnan szabályozza, ezzel pedig akár az energiahatékonyságot is könnyen növelheti.

Megbízható okos otthon rendszerekkel dolgozunk

Az okos otthon rendszerek kiválasztásakor kiemelten fontos a hosszú távú megbízhatóság, mivel ezek a rendszerek részeivé válnak mindennapi életünknek. A piacvezető Smart Home BIDI,
valamint a Fibaro és Shelly intelligens rendszerek egyaránt híresek kiváló minőségükről. Ezek a megoldások nemcsak megbízhatóságukkal, hanem fejlett funkcióikkal is kitűnnek, és lehetővé teszik az otthoni automatizáció széles körű használatát, így garantálva a kényelmet és biztonságot éveken át.

Okos otthon megoldások

 Kérjen ajánlatot még ma!

Okos otthon megoldások

Okos ház központ DD 7002 B – Smart home BIDI

A Smart Home BIDI intelligens rendszerek a speciális időzíthető és távirányítható motorokkal működnek, míg a Fibaro és Shelly rendszerek a kapcsolóval vezérelhető motorokhoz alkalmazhatók.

A Fibaro okos otthon rendszerrel lehetővé válik a kapcsolós motoros redőnyök intelligens vezérlése, beleértve a távoli vezérlést is. Ehhez speciális modulokat kell beszerelni a falikapcsoló mögé, anélkül, hogy a falat kellene bontani. Ezen modulok összekapcsolásához és az intelligens vezérléshez egy központi egységre van szükség -ezek közé tartoznak a Fibaro Roller Shutter 3 és a Shelly2.5 redőnyvezérlő modulok, amelyeket a motoros redőnyök felszerelése után is be lehet építeni a falikapcsoló mögé.

Okos otthon megoldások

Illessze be motoros redőnyét a smart home, az okos otthon rendszerébe!

A smart home rendszerek kompatibilitása más okos eszközökkel kulcsfontosságú tényező a ház tervezésekor vagy felújításakor. Az ilyen rendszerek lehetővé teszik, hogy különböző eszközök, például a világítás, a fűtés, a hűtés és egyéb rendszerek könnyen együttműködjenek, és közösen optimalizálják az otthoni környezetet. Ez nem csak kényelmes, de akár energiamegtakarítást is hozhat, és lehetővé teszi az otthoni rutinok még hatékonyabb irányítását.

A motoros redőnyök kiváló kiegészítői az okos otthonoknak: praktikus, kényelmes és biztonságos vezérlés biztosított távolról is alkalmazáson keresztül. A távvezérlés és az időzítés által teljes mértékben személyre szabhatja az összes redőnyének működését, amelyek így az adott szoba funkciójához kitűnően tudnak alkalmazkodni.

Felkeltettük az érdeklődését? Kérjen ajánlatot még ma!

Gyors és ingyenes helyszíni felmérés!

Kérjen ajánlatot még ma!

Telefon: +36 70 624 0981