Innovatív árnyékolók, különleges otthoni megoldások

Okos otthon megoldások

Az okos otthon megoldások egyre elterjedtebbek, melyek között a motoros redőnyök vezérlése is lehetséges tabletről vagy telefonról. Ez lehetővé teszi, hogy távolról is ellenőrizni és működtetni lehessen a redőnyöket, például elhagyás után, vagy váratlan időjárási események esetén.

Több kereskedelmi forgalomban kapható gyártmány is alkalmas erre a célra, azonban fontos szempont az okos otthon rendszer hosszú távú megbízhatósága. Az intelligens otthon megoldások közül ajánlott lehet a piacvezető Smart Home BIDI, valamint a Fibaro és a Shelly intelligens rendszereket.

Okos otthon megoldások

 Kérjen ajánlatot még ma!

Okos otthon megoldások

Okos ház központ DD 7002 B – Smart home BIDI

A Smart Home BIDI intelligens rendszerek a speciális időzíthető távirányítható motorokkal működnek, míg a Fibaro és Shelly rendszerek a kapcsolóval vezérelhető motorokhoz alkalmazhatók.

A Fibaro okos otthon rendszerrel lehetővé válik a kapcsolós motoros redőnyök intelligens vezérlése, beleértve a távoli vezérlést is. Ehhez speciális modulokat kell beszerelni a falikapcsoló mögé, anélkül, hogy az falat kellene bontani. Ezen modulok összekapcsolásához és az intelligens vezérléshez egy központi egységre van szükség amelyek közé tartozik a Fibaro Roller Shutter 3 és a Shelly2.5 redőnyvezérlő modulok, amelyeket a motoros redőnyök felszerelése után is be lehet építeni a falikapcsoló mögé.

Felkeltettük az érdeklődését? Kérjen ajánlatot még ma!

Gyors és ingyenes helyszíni felmérés!

Kérjen ajánlatot még ma!

Telefon: +36 70 624 0981