Innovatív árnyékolók, különleges otthoni megoldások

Polikarbonátos Tető

Polikarbonát tető (Veranda)

Verandáink magas minőségű alumínium szerkezetek, amelyek a falhoz rögzíthetők és minden fedett terasz előnyével rendelkeznek. Nagy távolságok áthidalására is kiválóan alkalmasak. Porfestett felületüknek köszönhetően hosszú távon megőrzik színüket és nem igényelnek karbantartást. Az esővíz elvezetését az integrált csatornarendszer biztosítja. A tetőszerkezet 8° os lejtéssel van tervezve, amelynek segítségével a csöpögő víz a frontoldali ereszcsatornába jut, és végül a tartólábakon keresztül távozik.

Terasz1

 Kérjen ajánlatot még ma!

Terasz3 1

16 mm vastag Polikarbonát/üveg tetőzéssel van felszerelve. Ezek a könnyű polikarbonát/üveg lapok a tetőnek tejüveg hatást kölcsönöznek és szűrt fényt biztosítanak.

Igény szerint kiegészíthető beépített led világítással, tolóajtó vagy üvegfal, amely kiváló védelmet nyújt kellemetlen időjárás esetén.

Elsősorban egy gondosan megalkotott dizájnt kínálunk, ami minden beépítési környezetben exkluzív külsőt biztosít. A standard méretű termékeink modulárisan összeállíthatóak, így nagyobb rugalmasságot kínálva a különböző méretű területek befedésére, mindezt kedvező áron.

Felkeltettük az érdeklődését? Kérjen ajánlatot online még ma!

Gyors és ingyenes helyszíni felmérés!

Kérjen ajánlatot még ma!

Telefon: +36 70 624 0981