Innovatív árnyékolók, különleges otthoni megoldások

Napellenző

Könyökkaros napellenzők

A napellenzők hasznos és dekoratív kiegészítői családi házak teraszainak, társasházi lakások erkélyeinek, vagy vendéglátóipari, szállodaipari létesítmények kerthelyiségeinek. A különböző napellenző típusok minden esetben igazodnak az egyedi igényekhez és a beépítési követelményekhez.

Cégünkkel kedvezményes áron juthat a kedvenc napellenzőjéhez ingyenes helyszíni felméréssel és személyre szabott árajánlattal, valamint tartós konstrukcióval biztosítjuk Önnek.

Napellenzők

 Kérjen ajánlatot még ma!

Napellenzők

Szerkezetszínek

A szerkezetek az egyes típusoknál megjelölt alapszínekben, vagy felár ellenében a RAL színskála bármely színében rendelhetők. Bármely színre is esik a választás, érdemes mindig az adott épület stílusához igazítani a napellenző szerkezetet!

A napellenzők általános jellemzői

Működtetés

A napellenzőket működtetheti kézi erővel – tekerőkarral, elektromotorral, vagy akár mindkettővelMindkét típus rendkívül praktikus és hatékony, ezért igen könnyűvé teszik a napellenző működtetését. Az elektromotoros berendezésekhez időjárásfüggő vezérlés is rendelhető.

Textilek

A napellenzők ponyvájának kiválasztása a legfontosabb a termék esztétikuma szempontjából. A színminták segítségével könnyen eldöntheti, hogy nagy vonalakban milyen mintájú, illetve árnyalatú textil lesz majd szükséges. A tényleges kiválasztást azonban csak a termék személyes megrendelésekor, a valós textilminták megtekintését követően kell megtennie.

Felkeltettük az érdeklődését? Kérjen ajánlatot még ma!

Rendelhető extra felszerelések

Szélérzékelő
Fényérzékelő
Dekorvilágítás
Digitálisan nyomtatható ponyva
Ponyvafeliratozás

Exkluzív szerkezeti megoldások, meghatározott típusoknál

Esőcsatornás homlokprofil
Dekorcsíkkal ellátott profilok
Tűgörgős, csapágyazott csuklók
Napellenzők

Az érzékelők elhelyezése

Fontos, hogy az érzékelők azt érzékeljék, amit az árnyékoló is, tehát ne legyenek túl messze a napellenzőtől, illetve ne legyenek szélnek, fénynek, esőnek kitett helyen. A motorokat és vezérléseket mindig fázishelyesen, a gyártó előírásainak megfelelően, szabványos, vízmentes, oldható kültéri kötésekkel kell kötni. Beltéri kapcsolót vagy vezérlést tilos kültérbe szerelni.

Műszaki információk a napellenzők kapcsán

Rögzítés

Az árnyékolókat szarufára, vízszintes-, vagy függőleges falfelületre, illetve szabadon álló állványra lehet rögzíteni. A napellenzők szerelésénél a stabilitás és tartósság miatt fontos az épületszerkezetnek megfelelő rögzítőanyag megválasztása, az állványos ernyők esetén a megfelelő alapozás.

Időjárás

A napellenzők szél-teherbírása a mérettől és az elhelyezés módjától függ. Az erős szél a textilfelületbe könnyen belekaphat, és a szél sebességével, valamint a felülettel arányos mértékben terhelheti a szerkezetet, illetve a rögzítési pontokat. A napellenzők kisebb típusoknál, 40-50 km/h-ás szélnek, nagyobb méreteknél 35-40 km/h-ás szélnek képesek ellenállni. Javasoljuk, hogy szélnek kitett helyekre napellenzőinket motoros szélvédelemmel felszerelve rendelje!

Napellenzők

Szakképzett csapatunk áll a rendelkezésére!

Cégünk elkötelezett abban, hogy minden ügyfelünknek a legjobb megoldást kínálja, ezért szakértő csapatunk készséggel áll rendelkezésre az Ön egyedi igényei és tervezési elképzelései alapján személyre szabott napellenzők kivitelezésében. Tekintettel arra, hogy a megfelelő napellenző kiválasztása igen fontos döntés, hiszen hatással van az épület esztétikájára és az Ön kényelmére is, örömmel állunk rendelkezésére bármilyen kérdéssel vagy tanácsadással kapcsolatban! Kérjük, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot az elérhetőségeink valamelyikén, szívesen segítünk Önnek a legjobb árnyékoló megoldás megtalálásában.

Gyors és ingyenes helyszíni felmérés!

Kérjen ajánlatot még ma!

Telefon: +36 70 624 0981