Innovatív árnyékolók, különleges otthoni megoldások

Rolós oldalhúzós szúnyogháló ajtóra

Rolós oldalhúzós szúnyogháló ajtóra

A rolós oldalhúzós szúnyogháló az egyik legkedveltebb szúnyogháló típus nálunk, ugyanis hatékony megoldásként szolgálhat a kellemetlen rovarok és a zavaró szúnyogok távoltartására az otthoni ajtók, különösen a teraszajtók és az erkélyajtók esetében.

Rolos oldalrahuzos szunyoghalo scaled

 Kérjen ajánlatot még ma!

Megbízható és kiváló minőségű termékek

A rolós oldalhúzós szúnyogháló nem csak a praktikum terén brillírozik, hanem anyaghasználatában és kialakításában is.

A háló anyaga kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkezik, ugyanis időjárásálló és tűzálló, így hosszú élettartamot és megbízhatóságot kínál. A szürke színben elérhető és sűrű szövésű anyag nem csak hatékonyan véd a rovarok ellen, hanem a környezetbe is harmonikusan illeszkedik. A szúnyogháló műanyag bevonata tovább növeli a tartósságot és ellenállást. A háló üvegszálas alapanyagból készül, az optimális kilátást és az optikailag láthatatlan megjelenést is biztosítja.

Az alumínium tokszerkezet a funkcionalitás és az esztétika összehangolását célozza meg. A függőleges elrendezés és az ajtóra való rögzítés a stabilitás és a könnyű kezelhetőség
garanciája. A keskeny alumínium tok elegáns megjelenést kölcsönöz a rolós szúnyoghálónak. Az oldalhúzós szúnyogháló ajtóra való rögzítés után is rendkívül praktikus, mivel ha az ajtót épp használni szeretnénk, akkor a tokban lévő hálót egyszerűen csak oldalra kell húzni, és máris gond nélkül közlekedhetünk az ajtón keresztül.

Rolos oldalrahuzos szunyoghalo scaled

 Kérjen ajánlatot még ma!

Az oldalhúzós szúnyogháló ajtóra a tökéletes megoldás

A rolós oldalhúzós szúnyogháló igazán ideális választás teraszajtók és erkélyajtók védelmére. A szúnyogháló könnyedén alkalmazható egy szárnyú, valamint dupla szárnyú ajtóra is. Ha a bejárati ajtó dupla szárnyú, akkor a két háló középen találkozik és mágneses csíkokkal kapcsolódik egymáshoz.

A rovarok ellen sajnos csak a fix szúnyogháló nyújt 100%-os védelmet. A bizonyos rovarok bejutása a rolós szúnyoghálón nem a termék hibás működéséből adódik, hanem egyszerűen a konstrukció nem alkalmas ilyen teljes körű védekezésre a mászó kisebb rovarok ellen. Ugyanis a rolós szúnyoghálók nem zárnak hermetikusan.

Rolos oldalrahuzos szunyoghalo scaled

 Kérjen ajánlatot még ma!

Szakképzett kollégáink minden kérdésére válaszolnak!

Az egyedi igényekre való odafigyelés a rolós oldalhúzós szúnyogháló esetében is kiemelkedő fontosságú. Az ajtó szélessége és magassága változó lehet, így a háló kialakítása is mindig ehhez igazodik. A szakembereink szívesen segítenek az optimális méretek meghatározásában és a szúnyogháló testreszabásában.

Ha bármilyen kérdése vagy egyedi igénye van, ne habozzon felvenni a kapcsolatot kollégáinkkal, akik többéves szakértelmükkel és tapasztalatukkal állnak rendelkezésére bármikor.

Rolos oldalrahuzos szunyoghalo scaled

 Kérjen ajánlatot még ma!

Gyors és ingyenes helyszíni felmérés!

Kérjen ajánlatot még ma!

Telefon: +36 70 624 0981