Innovatív árnyékolók, különleges otthoni megoldások

Nyíló és tolóajtós szúnyogháló

Nyíló és tolóajtós szúnyoghálók bejárati ajtókra

A nyíló és tolóajtós szúnyogháló rendkívül népszerű a bejárati ajtók védelmére, mivel kiváló külső megoldást nyújt a rovarokkal szemben és egyúttal megfelelően biztosítja a friss levegő beáramlását is.

A bejárati ajtók mellett az erős alumínium profiloknak köszönhetően akár dupla tolóajtókra is alkalmazhatóak a szerkezetek, így az otthona könnyen teljes körű védelmet élvezhet.

A szúnyogháló tehát alkalmazható egy szárnyú, valamint dupla szárnyú ajtóra is. Ha a bejárati ajtó dupla szárnyú, akkor a két háló középen találkozik a tolóajtónál.

Nyilo es toloajto scaled

 Kérjen egyedi ajánlatot még ma!

Tartós és minőségi nyíló és tolóajtós szúnyoghálók

Az általunk kínált nyíló és tolóajtós szúnyoghálók minőségüket és tartósságukat tekintve kiemelkedő kivitelben készülnek. A hálóanyag sűrű szövésű és ellenáll az időjárás viszontagságainak, így hosszú éveken keresztül megőrzi eredeti állapotát és megoldást biztosít a kellemetlen bogarak és rovarok ellen. Emellett a szúnyogháló a jó minőségű műanyag bevonattal van ellátva, amely további extra védelmet nyújt.

A nyíló és toló szúnyoghálók szürke színben érhetőek el, amely igazán elegáns és letisztult megjelenést kölcsönöz otthonának. Továbbá tűzálló és optikailag szinte láthatatlan, üvegszálas anyagokból készülnek, így a védelem mellett a dizájnban is tökéletes harmóniát teremtenek. A pontos típusok és méretek kapcsán érdeklődjön elérhetőségeink egyikén!

Nyilo es toloajto scaled

 Kérjen egyedi ajánlatot még ma!

Szakértőink készséggel segítenek Önnek!

Szakértőinkkel felkészülten és elkötelezetten állunk rendelkezésére, hogy Ön a legjobb döntéseket hozhassa meg a nyíló és tolóajtós szúnyoghálók kapcsán! Többéves tapasztalatuk
és szakértelmük révén munkatársaink igazi segítséget jelentenek a termékválasztás, majd később a telepítés során is!

Cégünk szakértői örömmel válaszolnak minden kérdésére és részletesen ismertetik az elérhető termékekkel kapcsolatos lehetőségeket és a garanciával kapcsolatos tudnivalókat, így Ön magabiztosan és egyszerűen választhatja ki a tökéletes hálót!

Nyilo es toloajto scaled

 Kérjen egyedi ajánlatot még ma!

Gyors és ingyenes helyszíni felmérés!

Kérjen ajánlatot még ma!

Telefon: +36 70 624 0981