Innovatív árnyékolók, különleges otthoni megoldások

Műanyag redőny

Több fényt, nagyobb energiahatékonyságot biztosít a műanyag redőny

Ha műanyag redőnyét kiváló minőségben és kedvező áron szeretné megvásárolni, akkor jó helyen jár, hisz mindezt nálunk megtalálja. Típustól független, hogy egyszerűbb olcsó, vagy épp a korszerűbb jobb minőséggel rendelkező műanyag redőnyt szeretné választani!

Kedvező ár
Könnyen tisztítható és kezelhető
Jól védi az ablakot a napfénytől és az időjárási hatásoktól
Széles választékban kapható
Kiváló minőségű és praktikus megoldás
Egyedi méretre gyártva
Rövid beépítési határidővel
Műanyag redőnyrendszerek

 Kérjen ajánlatot még ma!

Műanyag redőnyrendszerek

Műanyag redőnyeinknek három típusát forgalmazzuk.

Külső tokos
Vakolható tokos
Belső tokos

A külső tokos műanyag redőnyök a nyílászáró külső oldalára kerülnek rögzítésre. Ezáltal az épület homlokzatán jól láthatóak, kívülről könnyen észrevehetőek, épp emiatt gyakran alkalmazzák olyan helyeken, ahol az esztétikus megjelenés és a biztonság kiemelten fontos.

 

A vakolható tokos redőnyök az épület falába rejtett módon kerülnek beépítésre. Ez azt eredményezi, hogy a redőnytok teljes mértékben rejtve marad a kíváncsi szemek elől, így egyáltalán nem változtatja meg az épület homlokzatának megjelenését.


A belső tokos redőnyök a nyílászárók belső oldalára kerülnek felszerelésre. Ennek köszönhetően a redőnytok rejtetten van elhelyezve az ablak- vagy ajtókeretben, így egyáltalán nem látható
kívülről. Ez a típusú redőny lehetővé teszi, hogy az épület homlokzata tiszta és rendezett maradjon, míg a redőnyök hatékonyan védik az ablakokat vagy ajtókat a napfénytől.

A műanyag redőnyléc fehér színben választható.

Ellenáll az extrém napsugárzásnak és az UV-sugárzásnak

A fehér színű hagyományos műanyag redőny anyaga jobban felveszi a harcot az extrém napsugárzással és az UV-sugárzással. A fehér felület kevésbé szívja magába a nap sugarait, így csökkenti a redőny felmelegedését és hosszabb ideig őrzi meg az anyag eredeti állapotát.

A fehér műanyag redőny kevésbé hajlamos a vetemedésre

A fehér műanyag redőnyök sokkal kevésbé hajlamosak a vetemedésre, mint más színű társaik. Ez azért van, mert a fehér felület kevésbé hőkibocsátó, ami minimalizálja a hőingadozások
miatti anyagváltozásokat. A vetemedés csökkentése jelentős előnyt jelent, mivel ez is meghosszabbítja a redőny élettartamát és megőrzi az esztétikus megjelenését az évek során.

Nem melegszik fel annyira

A fehér színű műanyag redőnyök kiváló hővisszaverő tulajdonságokkal rendelkeznek, ezért kevésbé melegednek fel szélsőséges időjárás esetén. Ez nemcsak kényelmesebbé teszi a belső tér hőmérsékletét, de hozzájárul az energiahatékonysághoz is, ugyanis általa a klímaberendezések használata kisebb mértékben lesz szükséges a forró napokon.

Műanyag redőnyrendszerek

 Kérjen ajánlatot még ma!

Felkeltettük az érdeklődését? Kérjen ajánlatot online még ma!

Felső tokos redőnyrendszerek

Külső tokos

Külső tokos redőnyrendszerek

Vakolható tokos

Külső, vakolható tok

Belső tokos

Gyors és ingyenes helyszíni felmérés!

Kérjen ajánlatot még ma!

Telefon: +36 70 624 0981