Innovatív árnyékolók, különleges otthoni megoldások

Modern redőnyök és hatékony redőnyrendszerek

Cégünk büszkén vállalja, hogy több éves tapasztalattal a háta mögött kizárólag kiváló minőségű és megbízható redőnyöket kínál ügyfeleinek, melyek nemcsak esztétikusak, de a megfelelő funkcionalitást is garantálják.

Kiváló minőségű és tartós redőnyök

Minden esetben a legmagasabb minőségi elvárásokat helyezzük előtérbe, ezért redőnyeinket olyan alapanyagokból és alkatrészekből készítjük, amelyek tartósságot és hosszú élettartamot biztosítanak. A kiváló minőségű alumínium és műanyag redőnyök garantálják az ellenállóságot a különböző környezeti hatásokkal szemben, így akár hosszú éveken át is probléma nélkül használhatja őket!

Innovatív okosrendszerekkel dolgozunk

A redőnyök működtetése motorral és távvezérléssel is elérhető, így a kényelem és praktikum könnyedén egyesül a rendszerekben. Az okosotthon rendszerekhez történő integrációnak köszönhetően tehát akár távolról is vezérelheti motoros redőnyeit, így mindig ellenőrzése alatt tarthatja otthonát.

Szempont az energiahatékonyság és a hangszigetelés is!

Redőnyeink segítenek az energiaköltségek csökkentésében is. Az optimális hőszigetelés révén télen megtartják a meleget, nyáron pedig hűvösen tartják otthonát. Emellett hatékonyan enyhítik a külső zajok bejutását, így a nyugodt pihenés is biztosított.

Keressen minket bizalommal!

Cégünk magasan képzett szakemberekkel áll rendelkezésére, akik szívesen segítenek Önnek a megfelelő redőny kiválasztásában. Professzionális telepítési szolgáltatásunk garantálja, hogy új redőnyeit gond nélkül és gyorsan használatba vehesse.

Ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot, hogy további információkat kaphasson a rendelhető termékeinkről!

Nézzen szét weboldalunkon, hogy az Ön egyedi igényeinek megfelelően a legjobb típust (külső tokos, valkolható tokos, belső tokos) találhassa meg! A részletes információk érdekében kérjük, hogy válasszon az alábbiak közül!

Alumínium redőnyrendszerek

Alumínium redőny

Kiváló minőség és megbízhatóság felsőfokon Az alumínium redőnyeink gyártása és szerelése kimagaslóan jó minőségben történik , melynek összes lényeges alkatrésze alumíniumból készül. Így a vásárló, rendkívül tartós és jó időjárásálló

Bővebben »
Külső, vakolható tok

Műanyag redőny

Több fényt, nagyobb energiahatékonyságot biztosít a műanyag redőny Ha műanyag redőnyét kiváló minőségben és kedvező áron szeretné megvásárolni, akkor jó helyen jár, hisz mindezt nálunk megtalálja. Típustól független, hogy egyszerűbb

Bővebben »

Gyors és ingyenes helyszíni felmérés!

Kérjen ajánlatot még ma!

Telefon: +36 70 624 0981