Innovatív árnyékolók, különleges otthoni megoldások

Zsalúzia

Modern, időtálló exkluzív megjelenés

Exkluzív megjelenéssel

Modern árnyékoló, amely mozgatható lamellákkal rendelkezik. Az esztétikus megjelenésű és kompakt kialakítású zsaluzia időtálló megoldás az otthoni árnyékolásra.

Jelenleg az egyik legnépszerűbb kültéri árnyékolási megoldás. Ideális választás lehet, ha pontosan szabályozni szeretnénk, hogy mennyi fényt engedünk be otthonunkba. Z90, és S80 lamellákkal érhető el.

Kedvező ár
Egyedi méretre gyártva
Rádió vezérlés
Szélérzékelő
Intelligens épületvezérlés
Zsalúzia

 Kérjen ajánlatot még ma!

Zsalúzia

Fényáteresztés

Egyedi fényszabályozás

A mozgatható lamellákkal felszerelt árnyékoló lehetővé teszi, hogy precízen szabályozzuk a bejövő fény mennyiségét, miközben biztosítjuk a magánéletünket. Ez az árnyékoló olyan fényszabályozást tesz lehetővé, amit más kültéri árnyékolók nem tudnak

A lamellák dőlésszögének változtatásával apró lépésekben szabályozható a bejövő fény erőssége, átmenet nélkül. Ez a kompakt megoldás ideális választás a pontos fényszabályozásra törekvők számára.

Felkeltettük az érdeklődését? Kérjen ajánlatot még ma!
Zsalúzia

Modern megjelenés

Vakolható tokos zsalúzia

Az okos otthonos zsalúzia olyan árnyékolási megoldás, amelyet automatizálási és okos vezérlési funkciókkal láttak el. Ez lehetővé teszi, hogy a zsalúziát távolról irányítsák, például okostelefonos alkalmazás segítségével, illetve hogy időzítővel vagy szenzorokkal együttműködve beállított időpontokban vagy az aktuális körülmények alapján működjön.

A szenzorok érzékelhetik például a külső hőmérsékletet, a napfény erősségét vagy a szél sebességét, és ezek alapján működtethetik a zsalúziát. Az okos otthonos zsalúziák általában kompatibilisek más okos otthonos rendszerekkel, például a világítással vagy a biztonsági rendszerekkel, így egységesen kezelhetővé válnak a lakásunk automatizált funkciói.

Gyors és ingyenes helyszíni felmérés!

Kérjen ajánlatot még ma!

Telefon: +36 70 624 0981