Innovatív árnyékolók, különleges otthoni megoldások

Zsalúzia

Modern, időtálló exkluzív megjelenés

Exkluzív megjelenéssel

Modern árnyékoló, amely mozgatható lamellákkal rendelkezik. Az esztétikus megjelenésű és kompakt kialakítású lamellákkal rendelkező zsaluzia időtálló megoldás az otthoni árnyékolásra.

Jelenleg az egyik legnépszerűbb kültéri árnyékolási megoldás. Ideális választás lehet, ha pontosan szabályozni szeretnénk, hogy mennyi fényt engedünk be otthonunkba. Z90, és S80 lamellákkal érhető el.

Kedvező ár
Egyedi méretre gyártva
Rádió vezérlés
Szélérzékelő
Intelligens épületvezérlés
Zsalúzia

 Kérjen ajánlatot még ma!

Zsalúzia

Fényáteresztés

Egyedi fényszabályozás

A mozgatható lamellákkal felszerelt árnyékoló lehetővé teszi, hogy precízen szabályozzuk a bejövő fény mennyiségét, miközben biztosítjuk a magánéletünket. Ez az árnyékoló olyan fényszabályozást tesz lehetővé, amit más kültéri árnyékolók nem tudnak

A lamellák dőlésszögének változtatásával apró lépésekben szabályozható a bejövő fény erőssége, átmenet nélkül. Ez a kompakt megoldás ideális választás a pontos fényszabályozásra törekvők számára.

Felkeltettük az érdeklődését? Kérjen ajánlatot még ma!
Zsalúzia

Modern megjelenés

Vakolható tokos zsaluzia

A vakolható tokos zsaluzia olyan típusú árnyékoló, amely kifejezetten úgy van tervezve, hogy könnyedén integrálható legyen a falakba. A kialakításának köszönhetően diszkréten és esztétikusan illeszkedik az épületek designjához és a nyílászárókhoz, hiszen a homlokzati megjelenéshez igazítható. A tokos megoldás lehetőséget nyújt a zsaluzia tokjának elrejtésére a falban, így csak a lamellák láthatók, amikor a zsaluzia le van engedve vagy fel van húzva.

Zsalúzia

A zsaluzia előnyei

Távolról vezérelhető okoseszközökkel

Az okosotthonos zsaluzia olyan árnyékolási megoldás, amelyet
automatizálási és okos vezérlési funkciókkal láttak el. Ez lehetővé teszi, hogy a zsaluziát távolról irányítsák, például okostelefonos alkalmazás segítségével, illetve hogy időzítővel vagy szenzorokkal együttműködve beállított időpontokban vagy az aktuális körülmények alapján működjön. A szenzorok érzékelhetik például a külső hőmérsékletet, a napfény erősségét vagy a szél sebességét, és ezek alapján működtethetik az árnyékolástechnikai eszközt.

Könnyű telepítés és kompatibilitás

A lamellás zsaluziák könnyen telepíthetők és integrálhatók már meglévő okosotthonos rendszerekkel. Így akár egységesen is kezelhetjük a különböző eszközeinket, és összehangolhatjuk azok működését, ami még kényelmesebbé teszi az otthonunkat.

Időzített és automatizált működés

Az időzített működés lehetősége azt jelenti, hogy a kültéri árnyékolókat előre beprogramozhatjuk, így különböző időpontokban automatikusan képesek mozogni. Például a szerkezetet beállíthatjuk úgy, hogy az reggel automatikusan felhúzza a zsaluziát, így a kellemes beeső fényre kelhetünk.

Energiahatékony megoldást biztosít

Az okosotthonos zsaluziák energiahatékony megoldást nyújtanak, ugyanis a beépített szenzoroknak köszönhetően a zsaluzia automatikusan reagál az időjárásra és a külső körülményekre. Amikor például a hőmérséklet emelkedik, az árnyékoló automatikusan leereszkedik, hogy megakadályozza a túlzott napsütés és a hő beáramlását a lakásba. Ezzel biztosítja egyaránt a megfelelő belső hőmérsékletet és csökkenti a klímaberendezések használatának szükségét, illetve a hűtési költségeket.

Gyors és ingyenes helyszíni felmérés!

Kérjen ajánlatot még ma!

Telefon: +36 70 624 0981