Műanyag Redőny – Kedvező Árak!

MŰANYAG REDŐNY – KEDVEZŐ ÁRAK!

Szeretné felújítani ablakait, de még tanácstalan, milyen típusú vagy alapanyagú árnyékolót válasszon? Engedje meg, hogy segítsünk Önnek a választásban!

A műanyag közismert előnye, hogy olcsó és könnyen karbantartható, nem kell korrózióval, korhadással és penésszel sem számolni. A könnyű beszerelhetőség és a sokféle változat is a műanyag redőnyök mellett szól.

Műanyag Redőny

Azonban gondolta volna, hogy egy műanyag redőnnyel még pénzt és energiát is spórolhat? Pedig így van! A műanyag kiváló szigetelő képessége lehetővé teszi, hogy n megóvja lakását a zavaró zajhatásoktól, a kiszökő melegtől, huzattól is. Ennek köszönhetően nem kell többé feleslegesen fűteni az udvart és bosszankodni a magas közüzemi számlák miatt.

Cégünk precíz és gyors munkát kínál ingyenes helyszíni felmérés során azonnali árajánlattal. Minőségi termékeink között prémium megjelenésre találhat széles választékban, ahol kedvező áron választhatja ki kedvencét.

A műanyag redőny további előnyei

Kapcsolatfelvétel!

A széles piaci kínálatban igen sok lehetőségünk van, ha redőny mellett döntünk. Az alábbiakban a manapság igen népszerű műanyag redőny előnyeit mutatjuk be részletesebben.

A műanyag redőny igen dekoratív, azonban számos más előnye is van. Jó hőszigetelő és fényvisszaverő képességgel rendelkezik, a nyári hőségben lehúzva tartva kellemes hűvös marad a lakásban. Ezzel jelentős költségek spórolhatok, hiszen a kevesebb klíma használat jóval alacsonyabb villanyszámlat jelent.

Hangszigetelési képességének köszönhetően kevésbé hallatszódnak be lakásunkba az utcai zajok, ezzel biztosítva a nyugodt pihenést, akár napközben is.

A műanyag redőny tökéletesen alkalmazható ablakunk fizikai védelmére is a természeti károk (jégeső, szél) ellen és betörésvédelmi funkciója sem elhanyagolható. Mivel lehúzva megakadályozza, hogy lakásunkba belássanak, kevésbé les hivalkodó a bűnözök számára.

Válassza a műanyag redőnyt és élvezze ki minden előnyét! Keressen minket bizalommal, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére kérdései megválaszolásában!

A műanyag redőny általános paraméterei

  • Alapanyaga: PVC
  • A redőnytok alapanyaga: Lemez vagy hajlított alumínium
  • Gyártási mérethatárok: 170 cm szélesség, maximum 3 nm
  • Működtetése: kézi (gurtnis)
  • Esztétika: bármilyen színben választható, harmonizál a fehér műanyag ablakokkal
  • Élettartama: 10 év feletti

 Műanyag redőny kategóriában hét fajtát különböztethetünk meg

  • 5 fajta külső tokos kivitel
  • 2 fajta össze fűzött redőnylécekből álló redőnypalást

A külső tokos redőnyrendszerekben hagyományos és új típusú műanyag redőny kapható.