Innovatív árnyékolók, különleges otthoni megoldások

A legtöbb ablak elképzelhetetlen külső árnyékoló nélkül

A külső árnyékoló rendkívül népszerű eleme az otthonoknak, de nemcsak a lakóházak élnek előnyös tulajdonságaik kihasználásával. Munkahelyek nyílászáróin, ipari épületek, irodaházak ablakain is megtalálhatóak, hiszen a túlzott napsütés ebben a környezetben is zavaró lehet. 

 

Cégünk elsősorban redőnyrendszerek beszerzésével és beszerelésével foglalkozik, de megtalálható palettánkon több különböző típusú külső árnyékoló is. Az egyik legnagyobb előnyünk a gyorsaságunk, az árkalkulátor funkció oldalunkon pedig nagy kedvenc ügyfeleink körében.

 

Többféle külső árnyékoló beszerelésével foglalkozunk

 

Rövid beépítési határidővel vállaljuk a redőnyrendszerek felszerelését. Ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk, amely során segítünk megtervezni a megfelelő külső árnyékolót. Mintaanyagokat is mutatunk, hogy kézzelfoghatóbb és könnyebb legyen a választás.

 

Áraink nagyon kedvezőek, emellett minőségi konstrukcióinknak köszönhetően tartós kivitelt kapnak vevőink. A közkedvelt műanyag redőnyök mellett forgalmazunk alumíniumból készült típusokat is.

 

A műanyagból készült redőnyök is nagyon népszerűek, hiszen valamivel olcsóbbak, de mégis strapabíróak. Abban az esetben azonban, ha szélsőséges időjárásnak vannak kitéve ablakaid, mindenképpen optimálisabb lehet az alumínium változat, ugyanis az ellenállóbb az extrém széllel szemben is.

 

Az alumínium redőnyrendszerek

 

Az alumínium redőny rendkívül megbízható, s bár ára magasabb a műanyagénál, de annál tartósabb is. Az összes lényeges alkatrész anyaga alumínium, ez biztosítja a hosszú élettartamot.

 

Az alumínium külső árnyékoló 3 típusát forgalmazzuk: a külső tokos, a vakolható tokos és a belső tokos változatokat. A redőnyléc színe változatos, 26 árnyalatból választható ki a megfelelő. Ezzel teljesen az igényeidhez és a ház homlokzatához tudod igazítani a redőnyt.

 

Az alumínium redőnylécek belsejében környezetbarát hab található, mely nemcsak a merevséget, hanem szigetelő tulajdonságát is növeli. A zajcsökkentett működést a lefutósínben elhelyezett szőrkefék vagy gumis csendesítők biztosítják.

 

Az általunk beszerelt alumínium külső árnyékoló igény esetén motorral, távolról is vezérelhető. A mechanikai védelmet a feltolásvédelem és a zárható kivitel nyújthatja.

 

A zsaluzia is nagyon felkapott külső árnyékoló

 

A zsaluzia egyre nagyobb népszerűségnek örvend, hiszen modern külseje mellett praktikussága mellett sem mehetünk el szó nélkül. A mozgatható lamellákkal tudjuk beállítani, hogy mennyi fényt engedünk be a helyiségekbe.

 

Teljes fényzárásra ugyan nem képes, de ha a precíz fényszabályozás a célunk, akkor ez a külső árnyékoló lesz a tökéletes választás. A zsaluzia megakadályozza azt, hogy a kinti levegő közvetlenül érintkezzen az ablaküveggel. Ennek következtében a szigeteléshez is hozzájárul, mivel sokkal később fog találkozni a külső és a belső hőmérséklet.

 

A napellenzők

 

A külső árnyékoló nemcsak az ablakok kiváltsága, a teraszok és az erkélyek is megérdemlik a gondoskodást. Ám ezek esetében a redőny természetesen szóba sem jöhet, annál inkább egy csinos kis napellenző.

 

A jól megválasztott napellenző esztétikus dísze a családi háznak, emellett nagyon hasznos is lehet. Nemcsak a teraszt védi a naptól, hanem a belső helyiséget is a túlzott felmelegedéstől. A vászon anyaga nagyon jó minőséget képvisel, így ellenáll a szélnek és az esőnek is. Azonban nagyobb vihar esetén mindenképpen vissza kell húzni, nehogy megsérüljön.

 

Hívj minket bizalommal, ha kérdésed van! Szívesen állunk rendelkezésedre, és segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb külső árnyékolót.

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzések