Napellenzők – Kedvező Árak – Prémium Minőség!

NAPELLENZŐK – KEDVEZŐ ÁRAK – PRÉMIUM MINŐSÉG!

Cégünk precíz és gyors munkát kínál ingyenes helyszíni felmérés során azonnali árajánlattal. Minőségi termékeink között prémium megjelenésre találhat széles választékban, ahol kedvező áron választhatja ki kedvencét.

Elektromos redőnytechnika

Felszereltséget tekintve 2 típus közül választhat

  • Alapkivitelű napellenző

Igen kedvező árfekvésük miatt nagyon közkedveltek. Ezek a napernyők az Ön igényeihez alkalmazkodva egyéb extrákkal is kérhetők, például egyedi színeket választhat vagy megrendelheti kényelmes távirányítású működtetéssel, ami igazán kényelmessé teszi használatukat.

  • Prémium napellenző

Kapcsolatfelvétel!

Ezek a különleges napellenzők új fejlesztésű megoldásai olyan előnyöket biztosítanak, amelyekre eddig egyik napellenző sem volt képes.

Képzeljük el, milyen előnyt jelentene számunkra, ha a napellenzőnk által biztosított kényelmet a szeles időben is ki tudnánk használni, ha nem kellene attól tartanunk, hogy vajon a rögzítés elég stabil-e ahhoz, hogy biztonságos legyen vagy arról, hogy a napernyőt hogyan fogjuk tisztán tartani, hogy megőrizze szépségét és színét. Egy minőségi textil sokáig megőrzi eredeti szépségét és minőségét.

Tok típus szerint 3 típus közül választhat

  • Nyitott napellenzők – BASIC NEW

Első csoportba tartoznak a nyitott napellenzők, ahol a textil nincs tokban. Legfőként időjárástól védettebb teraszok, loggiák árnyékolására ajánlott típus. Fedett helyre célszerű felszerelni, tehát eresz vagy födém alá, hogy árnyékolónkat megvédjük az időjárástól, hiszen tokkal nem rendelkezik. Választhatunk ugyan védőtetőt hozzá kiegészítésként, de ez csak részben óvja a textilt. Kitűnő napvédelmet és UV szűrést biztosítanak kiváló ár/érték aránnyal párosulva. Ha Ön egyszerűbb napellenzőt keres, akkor ez a típus az ideális választás! Ez a típus igen közkedvelt, a leggyakrabban értékesített napellenző.

  • Féltokozott napellenzők

Másik csoportba tartoznak a féltokozott napellenzők. Ezt a típust olyan helyekre is érdemes felszerelni, ahol a napellenző már ki van téve az időjárás viszontagságainak. Becsukott állapotban a tengelyt, illetve a textilt felülről egy alumínium szerkezettel védjük, ezt hívjuk félkazettás vagy más néven féltokozott kialakításnak. Ez a típus nagyobb védelmet nyújt a szerkezetnek. Ár-érték arányban a féltokozott napellenzők megközelítik a magasabb műszaki tartalommal rendelkező tokozott napellenzők árát, így érdemes mérlegelni ezt a döntésnél.

  • Tokozott napellenzők – FULL-CASSETTE

A tokozott napellenzők jelenti az abszolút prémium minőséget a napellenzők között. Ebben az esetben, amikor becsukjuk a napellenzőt, a textil minden irányból védve van, egy rendkívül kecses, elegáns tokszerkezetet látunk mindössze. A tokozott vagy más néven kazettás napellenző a legbiztosabb védelemmel ellátott szerkezet, amelynek zárt tokja megvédi a napellenző textiljét és mechanikáját az időjárástól, kosztól, nedvességtől.

Oldalárnyékoló „ZIP SCREEN”

Napellenző vásárlása!

  • ZIP screen

Ha például a teraszunk egy sorházban helyezkedik el, és szeretnénk a szomszédtól kellemesen elszeparálódni, akkor a napellenző mellé oldalárnyékolót is választhatunk, mely nemcsak a betekintést gátolja meg, de védelmet nyújt az alacsonyabb szögben érkező napsugarak, illetve az enyhe szél ellen is.