Kiváló minőség és megbízhatóság felsőfokon.

Több éves tapasztalattal gyártunk és szerelünk külső tokos, vakolható tokos és belső tokos alumínium redőnyöket. Ezen típusú termékeknél, lehetőség van smart-home (www.smart-home.hu) motoros mozgatásra is.

Az alumínium redőnyeink gyártása es szerelése kimagaslóan jó minőségben történik , melynek összes lényeges alkatrésze alumíniumból készül. Így a vásárló, rendkívül tartós és jó időjárásálló tulajdonságokkal rendelkező, megbízható minőségű redőnyt kap.

Az alumínium redőnyökhöz felhasznált alapanyagok, esztétikus megjelenésű, precíz és megbízható működésű terméket eredményeznek. Az alumínium redőnyök kimagasló minősége és rendkívüli megbízhatósága miatt nevezhetjük, a redőnyök redőnyének!

Ezen pozitív tulajdonságok miatt nem véletlen, hogy napjaink egyik legnépszerűbb terméke az alumíniumból készült redőnyök, amely abban is megmutatkozik, hogy a nyílászárók többségére ezt a redőnytípust szereltetik fel.

Ha Ön is hosszú évekig tartó, gondtalan, kiváló működésű, jó ár/érték arányú redőnyt szeretne, akkor az alumínium redőny tökéletes választás.
Az alumínium redőnyök egyik legpozitívabb tulajdonsága, hogy az összes típus elkészíthető belőle, azaz a külső tokos, a vakolható tokos és a belső tokos redőny is.

Az alumínium redőnyök készítésével és szerelésével kapcsolatos több éves tapasztalatunk alapján nyugodtan kijelenthető, hogy az európai gyártók többségének ALUPROF alapanyag minősége kiválóak, ezért ezekből az anyagokból készített alumínium redőnyök minősége megkérdőjelezhetetlen, illetve több évtizedre biztosítják a lakások nyílászáróinak szigetelését és árnyékolását.

Az alumínium redőnyök magas, kiváló minőségét a tökéletes gyártási technológiával előállított alapanyagok, míg a hosszútávú megbízható és hibamentes működést, a felhasznált alkatrészek mellett, a redőny készítési és szerelési munkálatok precizitása határozza meg.

Vállalkozásunknál, az alumínium redőnyök készítését és szerelését is nagy gyakorlattal és szakértelemmel rendelkező vizsgázott szerelők végzik, ezzel is garantálva a minőségi alumínium redőnyök hosszú éveken át tartó, problémamentes működését.

Az alumínium redőnylécek szigetelő tulajdonságát, merevségét még jobban növeli és javítja a belsejébe található, környezetbarát hab.

Az alumínium redőnylécek színe bőséges színmintából választható, így a már kész házak színeihez alkalmazkodva, minden egyedi elképzelés és színkombináció megvalósítható.

Az alumíniumból készült redőnyök szerelésének minden típusa golyóscsapággyal van szerelve, ami könnyű felhúzást, illetve leengedést biztosít, attól független, hogy a használata gurtnival, zsinórral vagy motorral történik.

Az alumínium redőnyök zaj csökkentett működését az alumínium lefutósínek belső oldalain lévő szőrkefés vagy gumis csendesítők biztosítják.

A vakolható tokos és külső tokos alumínium redőnyök alkatrészei szinte teljes egészében megegyeznek, eltérés egyedül a vakolható redőnytok kialakításában van.

Ennek a szervíznyílása a redőnytok alján van, nem pedig elől. Másik eltérés az, hogy itt a redőnytok alján a “20°-os, ami szintén nem gátolja a fény beáramlását a lakásba, mert a vakolható tokos redőny tokja 10 cm-el még a motorosnál 16,5 magasabbra van felszerelve mint a nyílászáró teteje, így nem lóg be a nyílászáró üvegfelületébe.

A vakolható tokos alumíniumból készült redőnyök kétféleképpen mozgatható, azaz manuális vagy motoros kezelésű. Ezeknél a típusú redőnyöknél, lehetőség van szúnyoghálóval való kombinálásra (egybeépíthetők).

Elmondható, hogy egy megbízható tartós kivitel, ami kellő védelmet nyújt a változó időjárással szemben.

A külső vakolható tokos alumínium redőnyök átlagos mérete 165×165 mm-es tokmérettel készülnek, ettől vannak eltérő méretezések is, ha azt valami nagyon indokolja. A nagyobb méretű 180×180 mm-es redőnytokba történő redőnyszerelés főleg 250 cm magasabb nyílászárók redőnyeinek elkészítésére való.

Az alumínium redőnyök összes típusa szúnyoghálóval kombinálva is kivitelezhető, ilyenkor a redőnytoknak két mérettel nagyobbnak kell lennie, mivel csak ebben az esetben fér el egymás mellett a redőny és a szúnyogháló. Működése a két szerkezetnek egymástól független.

Vannak olyan esetek, mikor a szúnyoghálót nem lehet kombinálni az alumínium redőnnyel, vagy fokozottabb védelmet szeretnénk a bogarak ellen. Ilyen esetekben, különálló alu tokos rolós szúnyogháló szerelhető fel, amely a már felszerelt redőnytok alá, a lefutósínekre lesz felszerelve.

Ingyenes helyszíni felméréssel és mintadarabok bemutatással hívjon bátran minket!

árkalkuláció