Műanyag redőny 

Ha műanyag redőnyét kiváló minőségben és kedvező áron szeretné megvásárolni, akkor jó helyen jár, hisz mindezt nálunk megtalálja. Típustól független, hogy egyszerűbb olcsó, vagy épp a korszerűbb jobb minőséggel rendelkező műanyag redőnyt szeretné választani!

A műanyag redőny hazánkban az egyik legkeresettebb típus, köszönhetően az olcsóságának, az egyszerű és könnyű kezelhetőségének. Ártól független kiváló árnyékoló és szigetelő tulajdonsággal rendelkezik.

Műanyag redőnyeinknek három típusát forgalmazzuk. Ezek alapján van, külső tokos, vakolható tokos és a korszerű belső tokos műanyag redőnyeink.
Fenti három redőnytípuson kívül, fontos még említést tenni arról, hogy cégünknél lehetőség van a régi tönkrement faredőnyök helyére műanyag redőnypalást beépítése is. Ekkor a fa redőnylécek helyére, ugyanazon méretű 55 mm-es műanyag redőnylécekből legyártott palástot szerelünk. Ennek eredményeként ugyancsak kiváló minőségű gondozást nem igénylő, jóval kisebb súlyú, könnyebben használható redőnyt kapunk.

A vakolható tokos, valamint a belső tokos redőnyök alkatrészeinek egy részét is az alumínium redőnyök alkatrészei alkotják, ugyanúgy mint az új típusú műanyag redőnyöknél.
A felhasznált alkatrész ugyan műanyagból készülnek, de az alumínium redőnyök előnyös tulajdonságai is ugyanúgy tapasztalhatók ezeknél a redőnytípusoknál is.

A kiváló minőségű alkatrészek felhasználása nem csak az új típusú redőnyöknél, hanem a vakolható tokos és a belső tokos műanyag redőnyöknél is könnyebb és biztonságosabb működést, valamint hosszabb élettartamot eredményeznek.

A műanyag redőnyök palást részét alkotó redőnylécek belseje bordákkal erősített üreges kialakításúak. Kiváló minőségükre jellemző, hogy leeresztett zárt állapotban a fehér színű redőnyök is teljesen fényzáróak.

Kismértékben felhúzott redőnytest lécein található perforációkon keresztül átáramló levegő biztosítja a lakás szellőztetést (ilyenkor a záróléc még felfekszik a külső párkányra).

A műanyag redőnyléc fehér színben választható.
Az extrém napsugárzásnak/UV-sugárzásnak kitett felületek miatt ajánlott a fehér színű műanyag redőnyt választani, mert a fehér szín miatt a redőny kevésbé fog felmelegedni mint egyéb más szín, valamint az UV sugárzásnak is jobban ellenáll, ezért ezen redőnylécek sokkal kevésbé hajlamosak a vetemedésre.

A műanyag redőnyök tokjainak anyaga, típustól függően, általában Lindab-jellegű lemezből vagy alumíniumból készülnek, ez alól kivétel a belső tokos redőny melynek tokja műanyagból készül.

A belső tokos és a vakolható tokos műanyag redőnyök jellemzője hasonló az új típusú műanyag redőnyhöz. Ezek gyártása golyóscsapágyazással, gumi vagy kefebetétes lefutóval, öntött alumínium vagy műanyag tokvéggel és gumibetétes záróléccel készülnek.

A redőnytípusok összes fajtája, készülhet szúnyoghálóval kombinálva is.
Ha valamilyen ok miatt a kombi kivitel nem valósítható meg, akkor a különálló szúnyogháló felszerelése a redőnytok alá a redőny lefutóira történik.

Redőny típusának kiválasztásánál érdemes odafigyelni a nem kívánatos bogarakra is. Ilyenkor a különálló rolós szúnyogháló nagyobb védelmet nyújt, mert a szúnyogháló tokja eltakarja a redőnytok alján lévő, teljes szélességében meglévő kb. 2 cm-es hézagot. Ennek eredményeként ezen bogarak, a hálót megkerülve nem tudnak bejutni a redőnytokba.

Ingyenes helyszíni felméréssel és mintadarabok bemutatással hívjon bátran minket!

árkalkuláció