Prémium önhordó zsalúzia

Modern árnyékoló, amely mozgatható lamellákkal rendelkezik. Az esztétikus megjelenésű és kompakt kialakítású zsaluzia időtálló megoldás az otthoni árnyékolásra. Jelenleg az egyik legnépszerűbb kültéri árnyékolási megoldás. Ideális választás lehet, ha pontosan szabályozni szeretnénk, hogy mennyi fényt engedünk be otthonunkba. Z90, és S80 lamellákkal érhető el.

Egyedi fényáteresztés

A mozgatható lamellákkal felszerelt árnyékoló lehetővé teszi, hogy precízen szabályozzuk a bejövő fény mennyiségét, miközben biztosítjuk a magánéletünket. Ez az árnyékoló olyan fényszabályozást tesz lehetővé, amit más kültéri árnyékolók nem tudnak. A lamellák dőlésszögének változtatásával apró lépésekben szabályozható a bejövő fény erőssége, átmenet nélkül. Ez a kompakt megoldás ideális választás a pontos fényszabályozásra törekvők számára.

Modern megjelenés – vakolható tokos zsalúzia

A zsaluzia nem csak sokoldalú és hatékony, de megjelenése is rendkívül egyedi és esztétikus. Többféle színben elérhető, így tökéletesen illik mind a régi, mind az új otthonokhoz, és kiválóan kiegészítheti a nyílászárókat. Nagyobb nyílászárók árnyékolására is alkalmas, és modern megjelenést kölcsönöz az irodáknak, ipari és középületeknek, valamint családi házaknak egyaránt.

Automatizálás, okos otthon – okos megoldások

Az okos otthonos zsalúzia olyan árnyékolási megoldás, amelyet automatizálási és okos vezérlési funkciókkal láttak el. Ez lehetővé teszi, hogy a zsalúziát távolról irányítsák, például okostelefonos alkalmazás segítségével, illetve hogy időzítővel vagy szenzorokkal együttműködve beállított időpontokban vagy az aktuális körülmények alapján működjön. A szenzorok érzékelhetik például a külső hőmérsékletet, a napfény erősségét vagy a szél sebességét, és ezek alapján működtethetik a zsalúziát. Az okos otthonos zsalúziák általában kompatibilisek más okos otthonos rendszerekkel, például a világítással vagy a biztonsági rendszerekkel, így egységesen kezelhetővé válnak a lakásunk automatizált funkciói.

Rendelhető extra felszerelések:

  • rádió vezérlés
  • szélérzékelő
  • napfény érzékelő
  • intelligens épületvezérlés