Szúnyogháló – Kedvező Árak!

SZÚNYOGHÁLÓK PRÉMIUM MINŐSÉGBEN – KEDVEZŐ ÁRAKON!

A szúnyoghálók nemcsak a bogarak ellen nyújtanak védelmet, hanem a levegőben szálló szennyeződések ellen is, többek között nyárfavirágzás idején a levegőben szálló rengeteg bolyhos szősz lakásba való bejutását is hatásosan meggátolja.

Cégünk precíz és gyors munkát kínál ingyenes helyszíni felmérés során azonnali árajánlattal. Minőségi termékeink között prémium megjelenésre találhat széles választékban, ahol kedvező áron választhatja ki kedvencét.

Elektromos redőnytechnika

AJÁNLOTT SZÚNYOGHÁLÓKKapcsolatfelvétel!

Sok fajta szúnyogháló típus létezik, kezdve az olcsó, de nem túl tartós öntapadó hálón át a fentről lefelé húzható rolós, az oldalra húzható rolós, az oldalra húzható pliszé és az oldalra tolható keretes típusig.

A fentről lefelé húzható rolós szúnyoghálókat főleg ablakokra ajánlott felszerelni, míg az oldalra húzható rolós rovarhálót, a kényelmes és biztonságos kezelhetőség miatt, erkélyajtókra ajánlott szerelni.

A rolós szúnyoghálók közvetlenül az ablakok és ajtók tokjára, valamint új és a már meglévő redőnyök többségére utólagosan is felszerelhetők.

  • Rolós szúnyogháló 

A rolós szúnyogháló a legelterjedtebb, legnépszerűbb típus. Mindez nem véletlen, mert amikor szükség van a bogarak elleni védelemre, akkor a háló lehúzásával ez egy mozdulattal megvalósítható, míg a háló felengedésével szabaddá tehető az ablaknyílás.

  • Oldalra húzható rolós szúnyogháló, ajtóra

Oldalra húzható rolós szúnyogháló készítése főleg akkor indokolt, ha ajtókra szeretnénk rovarhálót szereltetni, mert ennél a típusnál a háló nyitásához vagy zárásához nem kell lehajolni, ezért a kezelése kényelmesebb mintha fentről lefelé húzható rolós kivitel lenne az erkélyajtóra szerelve.

  • Meglévő redőnyökre utólag szerelhető szúnyogháló

Akkor sincs semmi veszve, ha már van a nyílászárókra redőny felszerelve, de szúnyogháló nem lett a redőnnyel együtt készítve, mert a meglévő redőnyök többségére utólagosan is felszerelhetők a különálló rolós szúnyoghálók.

  • Fix keretes szúnyoghálók

A fixkeretes hálók szinte bármilyen méretben elkészíthetők, de általában a kisebb méretű nyílászárókra ajánlott őket szerelni, a nagyobb méretű ablakokra már a rolós kivitel az ideális választás.

  • Zsanéros szúnyoghálóajtó

Az ajtókra készült rovarhálók közül a zsanéros szúnyoghálóajtó a legrégibb, ezáltal a legismertebb megoldás, aminek a modern anyagokkal történt megvalósítását napjainkban is alkalmazzák.

  • Pliszé szúnyogháló

A pliszé szúnyogháló az utóbbi évek felkapott megoldása, amit főleg nagyobb méretű ajtókra szoktak szerelni. A pliszé háló kezelése nagyon könnyű és egyszerű, erőkifejtést nemigen igényel.

Szúnyogháló Vásárlása!

  • Tolókeretes szúnyoghálóajtó

A toló szúnyogháló ajtó főleg olyan nagyobb méretű ajtók rovarhálózására való, ahol a nyíló vagy toló erkélyajtó mellett van egy kellő szélességű fix „ablakfelület”, ahová a toló szúnyogháló ajtó eltolásakor, a kiépített sínszerkezetben, eltolható a toló rovarhálóajtó szárnya.