Innovatív árnyékolók, különleges otthoni megoldások

A külső tokos műanyag redőny népszerűsége hosszú ideje töretlen

Mitől olyan közkedvelt a külső tokos műanyag redőny? Miért választják sokan ezt a típusú külső árnyékolót otthonaik ablakaira? Járjunk utána, hogy melyek a kedvelt tulajdonságai és népszerűségének okai!

 

Miért jó a külső tokos műanyag redőny?

 

A külső tokos műanyag redőny felszerelése olyan épületekre javasolt, melyeken nem lett kialakítva az építkezés során a redőnytok vagy annak a helye. Ez a redőnyrendszer rendkívül költségkímélő a rezsi szempontjából, ugyanis akár 30%-a is megspórolható az éves fűtési és a hűtési költségeknek.

 

Télen bent tartja a meleget, nyáron pedig kint, ami azt jelenti, hogy sem a fűtőtesteket, sem a klímát nem kell olyan nagy mértékben használni. Természetesen ez megfelelő működtetés mellett valósítható meg.

 

Ügyfeleink elégedettek velünk

 

A nálunk kapható és általunk felszerelt redőnyrendszerek mind kiváló minőségűek, egészen a legkisebb alkatrészig. Munkatársaink gyakorlott és tapasztalt szakemberek, akik segítőkészek a kiválasztásnál és a felszerelés során is.

 

Ingyenes helyszíni felmérésre is van lehetőség, ahol mintaanyagokat is mutatnak. A weboldalunkon található árkalkulátor funkció is nagyon népszerű, ennek segítségével előzetes becsléssel lehet számolni.

 

A külső tokos műanyag redőny tulajdonságai

 

A külső tokos műanyag redőny egyik nagy előnye a kedvező árfekvése, de a könnyű kezelhetőséget is meg kell említenünk. Minőségének köszönhetően hosszú az élettartama, a legtöbb esetben karbantartásra sem szorul.

 

A redőnylécek üreges kialakításúak, melyek bordákkal vannak erősítve. Ha maximális sötétséget szeretnénk, akkor teljesen le kell húzni a redőnyléceket, amelyek így elzárják a fény bejutását. A garantált résmentesség csak szakszerű beszereléssel érhető el. A perforációkkal szabályozható a levegő áramlása is.

 

A fehér színű külső tokos műanyag redőny

 

A legelterjedtebb szín ebben a kategóriában a fehér, de nemcsak azért, mert ez a legolcsóbb. Ez a semleges szín ugyanis nem szívja magába a hőt a meleg nyári napokon sem, hanem inkább taszítja azt. Így a lehúzott fehér külső tokos műanyag redőny a kánikulában is kellemes hőmérsékletet biztosít a helyiségben tartózkodóknak.

 

A színezett redőnyök egy idő után megfakulnak, de a fehér nem tud lekopni, illetve az erős UV-védelemmel ellátott fehér redőnynél a sárgulás veszélye sem áll fenn. A tisztítása sem megoldhatatlan feladat, úgyhogy sokan választják az ideális fehér külső tokos műanyag redőnyt.

 

Hogyan és mivel tisztítható a külső tokos műanyag redőny?

 

A vegyszerek lemarják a védőréteget a műanyag lamellákról, ezért ezeket kerüljük el. Az alkoholtartalmú tisztítószerek, a maró-, oldó- és súrolószerek sem alkalmasak a redőny tisztítására.

 

A lehúzott lamellákat belülről, egy puha rongy segítségével tisztítsuk meg tiszta, langyos vízzel. A vezetősín kiporszívózhatjuk, vagy ronggyal is kitörölhetjük. Ezen a területen sok szennyeződés rakódhat le, úgyhogy érdemes rendszeresen karbantartani.

 

A külső oldal abban az esetben hozzáférhető, ha földszinti ablakról van szó, vagy erkélyen található a nyílászáró. Az emeleten felszerelt redőnyök tisztítását bízzuk az esőre, megoldja helyettünk!

 

Milyen műanyag redőnyöket forgalmazunk?

 

A műanyag redőnyök 3 fajtáját forgalmazzuk: ezek pedig a belső tokos, a vakolható tokos és a külső tokos műanyag redőny. Mindegyik típus felszerelhető szúnyoghálóval is, amivel már nemcsak a hideg, a meleg és a túlzott napfény ellen leszünk biztosítva, hanem a bosszantó rovarok is elkerülnek minket. 

Elérhetőségeinken megtalálsz minket, készséggel állunk rendelkezésedre!

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzések