Innovatív árnyékolók, különleges otthoni megoldások

A motoros árnyékoló innovatív és különleges megoldás

A motoros árnyékoló a mechanikusnál sokkal korszerűbb, kényelmesebb és jóval praktikusabb is. A hagyományos, emberi erővel működtetett redőnyök, zsaluziák és napellenzők fejlettebb, elektromotorral irányított változatait távirányítóval vagy akár applikáción keresztül is lehet vezényelni.

 

Ha érzékelőkkel és időzítőkkel tovább bővítjük az árnyékolókat, akkor képesek lesznek az automatikus működésre. A szenzorok érzékelhetik az esőt, a hőmérsékletet és a szelet is, attól függően, hogy milyen típusról beszélünk. Az okosotthonos megoldások egyre népszerűbbek a motoros árnyékolók területén is.

 

A motoros árnyékoló előnyei

 

Az idős embereknek sokszor gondot okoz már egy redőny használata is, ugyanis az erőnlétük miatt nehézkessé válhat számukra az árnyékoló felhúzása és leengedése. A motoros árnyékoló segítségével ez kiküszöbölhető, hiszen emberi erőre nincs szükség: a motorral működő redőnyök, napellenzők és zsaluziák használata egyszerűbb és kényelmesebb alternatívát kínál számukra, és segít megőrizni önállóságukat és biztonságukat az otthonukban. A gurtnis változattal szemben a motoros árnyékoló nagyon kényelmes, praktikus és könnyű is, rendkívül egyszerűen működtethető.

 

Nem nagyobb, mint a hagyományos redőny, a redőnytok lehet külső és vakolható is. Egy egyszerű kapcsolóval lehet vezérelni, a programozható kapcsoló pedig automatikusan működteti.

 

Az automata megoldással könnyen félrevezethetjük a betörőket, amikor nem tartózkodunk otthon, hiszen azt hihetik, hogy ez nem így van. Reggel felhúzza magát a motoros redőny, este pedig leengedi, ezzel azt a látszatot keltve, hogy van valaki a házban.

 

Az alumínium redőny, mint motoros árnyékoló

 

Egyre népszerűbb az alumínium redőny is a műanyag termékek mellett, hiszen ez még az extrém időjárási viszonyokat is jól bírja. Ellenáll a széllel szemben, illetve az esővel és a hóterheléssel is megbirkózik. Az alumínium anyag minden alkatrésze kiváló minőségű, így biztosítva van a hosszú élettartam, strapabíró és tartós, ennek köszönhetően hosszú élettartammal rendelkezik, és kevesebb karbantartást igényel.

 

Ez a motoros árnyékoló vezérelhető okostelefonról és tabletről is, amennyiben okosotthon-rendszerhez csatlakoztatjuk. Váratlan időjárás-változás esetén távolról is lehet működtetni a motoros árnyékolót. Az intelligens vezérlés nagyon modern és egyre elterjedtebb az otthonokban. Blogunkban is írtunk már e témáról.

 

A motoros zsaluziákról

 

A zsaluzia egy nagyon esztétikus külső árnyékoló, mely szintén motorizálható. A lamellák felhúzása motoros megoldással is történhet, így aprólékos részletességgel, kézi erő nélkül szabályozható a beáramló fény mennyisége.

 

A kínálatunkban megtalálható motoros zsaluzia szél-, fény- és esőérzékelőkkel vezérelhető. Az épületvezérlési rendszer alkalmazása esetén a nagyobb épületek fűtési és hűtési költségei is jelentősen csökkenthetők.

 

A szenzorokkal vagy az időzítővel együttműködve beállított időpontokban, illetve az aktuális külső körülmények alapján távolról irányíthatjuk az árnyékolót. Nem kell hozzá más, mint egy okostelefon és a letöltött alkalmazás.

 

Motoros árnyékoló a teraszokra is

 

A kurblizás helyett választhatjuk a motoros napellenzőt is a teraszra, amely nem fog fáradtságot okozni. A motoros napellenző mindenképpen kényelmesebb, mint a kézi erővel működtetett változat.

 

A csuklókaros motoros verziók vezérlése rendkívül egyszerű a napellenzők esetében is, mindössze egy kapcsoló vagy távvezérlő is elég hozzá, de az okosotthon-rendszerre csatlakoztatva akár okostelefonnal is irányítható, így tovább fokozható a különleges komfort. Az érzékelővel automatizált napellenző magas hőmérséklet észlelése esetén kinyitja a vásznat, erős szélben pedig visszahúzza azt.

 

A motoros árnyékoló megkönnyíti a mindennapokat

 

Érdemes az okosotthonos rendszereinket összehangolni oly módon, hogy egymással kompatibilis termékeket szereltetünk be. Így egységesen tudjuk kezelni lakásunk automatizált funkcióit, ami nagyban megkönnyíti mindennapi életünket.

 

Az okosotthon-rendszerek integrációja lehetővé teszi, hogy a motoros redőnyök automatikusan reagáljanak a külső körülményekre, mint például a szél, az eső és a magas hőmérséklet, illetve hogy az okostelefonunkról távolról bármikor ellenőrizhessük és vezérelhessük otthonunkat. Ezáltal növelhetjük az energiahatékonyságot és a biztonságot, miközben maximalizáljuk a kényelmet a modern otthonunkban.

 

Cégünknél lehetőség van ingyenes helyszíni felmérésre is, ahol mintadarabokat is mutatunk. Munkatársaink tapasztalt szakemberek, akik minden esetben készséggel segítenek a tervezésben is, megrendelés esetén pedig tökéletes kivitelezést végeznek. Ha további kérdésed van, keress minket elérhetőségeinken, szívesen segítünk mindenben!

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzések

A pergola teraszra is felszerelhető, nem csak a kertben

Sokszor Látunk Családi Házak Udvarának Közepén Szabadon Álló Stílusos Pihenőhelyet, De Érdemes Tudni, Hogy Valójában A Pergola Teraszra Is Kialakítható, Nem Kell Elszakítani A Háztól. A Mediterrán Életérzést És A Szabadságot Közvetíti, Amelyet Mindannyian Nagyon Szeretünk.

Bővebben