Innovatív árnyékolók, különleges otthoni megoldások

Mutatjuk, hogyan működik az elektromos redőny végállás beállítása!

Ha tökéletes az elektromos redőny végállás beállítása, akkor elmondhatjuk, hogy maximálisan kihasználjuk az árnyékolónkban rejlő lehetőségeket. Ha már van elektromos redőnyöd, akkor érdemes elolvasni cikkünket, amiben bemutatjuk ezt a folyamatot. Ugyanezen az elven működik a redőny típusú garázskapu, a napellenző és a paletta is, tehát akkor is olvasd el bejegyzésünket, ha ezek közül rendelkezel valamelyikkel.

 

Az elektromos árnyékolók előnyei

 

Az elektromos redőnyöknek számos előnye van, főleg olyan helyeken, ahol nehezen elérhető a nyílászáró, amire fel van szerelve. De ha csak a kényelem mellett tesszük le a voksunkat, akkor is remek megoldás.

 

Akár az egész házat vezérelhetjük egyetlen mobileszközről, ami jobbá és könnyebbé varázsolja az életünket. Gondoljunk csak bele, mennyi minden másra lehet fordítani azt az energiát, amit olyan dolgokra fecsérelnénk, amelyeket megoldanak helyettünk az okosrendszerek.

 

Otthonunk pedig ennek köszönhetően tökéletesen kényelmes és praktikus lesz. A motorizálható árnyékolók felszerelése után el kell végezni néhány beállítást, aztán minden úgy fog működni, ahogy nekünk a legideálisabb.

 

Az elektromos redőny végállás beállítása lépésről lépésre

 

Az elektromos redőny végállás beállítása egy csekélységnek tűnő, de nagyon is meghatározó feladat. Nézzük a lépéseket a különböző típusoknál!

 

Smart Home Bidi motor

 

  1. Nyomd meg a távirányító FEL gombját, a megfelelő pozíciónál pedig a STOP gombot! 
  2. Tartsd lenyomva a STOP gombot, amíg a motor egy fel-le mozgással jelzi a végállás elmentését!
  3. Nyomd meg a távirányító LE gombját, a megfelelő pozíciónál a STOP-ot!
  4. Tartsd lenyomva a STOP gombot, amíg a motor egy fel-le mozgással nem jelzi a végállás elmentését!

 

Falikapcsolós Smart Home csőmotor automatikus végállás beállítása

 

Tartsd lenyomva a “fel” irányú kapcsolót! A motor a felső ütközőig felhúzza a palástot, majd automatikusan elindul lefelé. Amikor a motor visszahúzza a felső végállásba a teljes palástot, befejeződik a végállás beállítása. 

 

Falikapcsolós Smart Home csőmotor kézi végállás beállítása

 

Adj egy “fel” parancsot a motornak, majd tartsd nyomva a programozó gombot! Ahol elengeded a gombot, ott lesz a felső végállás. Ezután tedd meg ugyanezeket a lépéseket a “le” gombbal is az alsó végállás beállításához!

 

Ezzel kész is van a teljesen felhúzott és a teljesen leengedett elektromos redőny végállás beállítása! Személyre szabva, hogy a lehető legideálisabb legyen számunkra!

 

Egyszerű kezelhetőség

 

Ha eddig azt hitted, hogy az elektromos redőny végállás beállítása ördögtől való dolog, akkor most meggyőződhettél róla, hogy ez nem így van! Bárki könnyedén el tudja végezni, ráadásul azután már tökéletesen ki tudja használni az árnyékoló kiváló tulajdonságait.

 

Ha van elektromos redőnyöd, akkor azért jó, hogy most már tudod, hogyan kell kezelni. Ha nincs, akkor pedig abban segíthet neked a lépések ismerete, hogy könnyebben el tudd dönteni, szeretnéd-e felszereltetni ezt a fajta árnyékolót. Amennyiben ezután döntesz a motorizált termékeink mellett, a kényelem és a minőség is garantált lesz otthonodban, ha szolgáltatásainkat veszed igénybe.

Amennyiben gondolkozol az okosotthonos megoldásokon, és felkeltették az érdeklődésedet ezek az intelligens rendszerek, szakértelmünkkel szívesen állunk rendelkezésedre! Keress minket elérhetőségeinken, telefonon, e-mailben vagy személyesen, és kollégáink felveszik veled a kapcsolatot!

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzések

A pergola teraszra is felszerelhető, nem csak a kertben

Sokszor Látunk Családi Házak Udvarának Közepén Szabadon Álló Stílusos Pihenőhelyet, De Érdemes Tudni, Hogy Valójában A Pergola Teraszra Is Kialakítható, Nem Kell Elszakítani A Háztól. A Mediterrán Életérzést És A Szabadságot Közvetíti, Amelyet Mindannyian Nagyon Szeretünk.

Bővebben