Innovatív árnyékolók, különleges otthoni megoldások

A redőny távirányító programozása és az okosrendszerek

A redőny távirányító programozása egy lényeges elem házunk automatikus működtetéséhez. Az árnyékolók motorizálása és okosítása egyre inkább elterjed, mivel nagyon kényelmes és trendi megoldást jelent. Ez mindenféle árnyékolóra igaz, a redőnyökre, zsaluziára, napellenzőkre egyaránt, mindegyiket lehet motorizálni.

 

Rengeteg típusú távirányító közül választhatunk, ha emellett a praktikus és komfortos lehetőség mellett döntünk. Választhatunk távirányítós vagy fali kapcsolós megoldást is, a másik opció a telefonunk lehet, amire az applikáció letöltésével bármikor számíthatunk. Ennek segítségével vezérelni tudjuk akár az egész házunkat is.

 

Motoros árnyékolók kényelmünk érdekében

 

Az általunk forgalmazott termékek nagy része motorizálható. Az alumínium redőny esetén már szinte alapkövetelmény az, hogy motoros legyen. A könyökkaros napellenzők népszerűsége évtizedek óta töretlen, akár magánházakról, akár vendéglátóhelyek teraszáról van szó. Nemcsak árnyékot adnak, hanem szélérzékelőkkel védeni tudjuk a működésüket is. Sokkal könnyebb a kezelése az összes árnyékolónak, ha nem nekünk kell őket kézi erővel mozgatni.

 

A külső és a belső árnyékolókat hogyan tudjuk okosrendszerbe integrálni?

 

A redőny távirányító programozása nem olyan bonyolult feladat, mint elsőre tűnik. Ha a távirányító mellett applikációval is szeretnénk vezérelni, akkor szükség lesz egy okosboxra. Ez az egység konnektorba helyezhető, az alkalmazást ingyen le tudjuk tölteni, akármilyen telefonunk van.

 

Innentől kezdve mindent tudunk vezérelni a telefonnal is, amit eddig a távirányító segítségével. Be tudjuk állítani, hogy melyik árnyékolót hova, milyen állásba szeretnénk vinni, de csoportosan is tudjuk működtetni.

 

Időprogram segítségével beállíthatjuk például a napkelte és a napnyugta időpontját, és ehhez igazítani az árnyékolók mozgatását. A telefonunk wifin keresztül kommunikál, úgyhogy nem igényel semmiféle vezetékezést. A redőny távirányító programozása tehát gyakorlatilag megtörtént.

 

A redőny távirányító programozása BIDI rendszerben

 

Nem kell feleslegesen sok pénzt kiadni a távirányítókra, ha minden a telefonunkon van. Innentől kezdve nincs is rájuk szükség. A legújabb BIDI rendszer vissza is jelez a telefonunkra, ami biztonság szempontjából is nagyon előnyös. Bárhonnan rá tudunk nézni az árnyékolóinkra és láthatjuk, hogy milyen pozícióban hagytuk.

 

Az árnyékolók okosításával energiát is megtakaríthatunk. Az okosotthon rendszer kialakítása során az is fontos szempont, hogy megbízható legyen. A Smart Home BIDI piacvezető intelligens megoldás, melyet cégünk is szívesen alkalmaz.

 

Speciális időzíthető távirányító motorokkal működnek a Smart Home BIDI intelligens rendszerek. A redőny távirányító programozása azért fontos, hogy mindig minden tökéletesen, az elvárásaink és igényeink szerint működjön.

 

Milyen eseteket old meg a redőny távirányító programozása?

 

A mai, modern árnyékolók szerepe bőven túlmutat az egyszerű árnyékoláson. Egyes típusok biztonságtechnikai funkciót is betöltenek, mivel egy plusz védőréteget képeznek a betörők ellen. Az automatizált rendszereknek köszönhetően úgy tudjuk mozgatni a redőnyöket, hogy otthon se vagyunk. Ez pedig könnyen megtévesztheti a tolvajokat, mert azt hiszik, van valaki a házban, mivel mozgást látnak.

 

Az időjárás viszontagságaitól sem kell tartanunk, hiszen távolból is tudjuk vezérelni, vagy érzékelők segítségével mindig az aktuális körülményekhez igazítani a redőnyök állását.

Ha kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot valamelyik elérhetőségünkön!

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzések

A pergola teraszra is felszerelhető, nem csak a kertben

Sokszor Látunk Családi Házak Udvarának Közepén Szabadon Álló Stílusos Pihenőhelyet, De Érdemes Tudni, Hogy Valójában A Pergola Teraszra Is Kialakítható, Nem Kell Elszakítani A Háztól. A Mediterrán Életérzést És A Szabadságot Közvetíti, Amelyet Mindannyian Nagyon Szeretünk.

Bővebben