Innovatív árnyékolók, különleges otthoni megoldások

Beszéljünk a nálunk kapható szúnyogháló ablakhoz való típusairól!

A szúnyogháló ablakhoz való felszerelése azért fontos, mert az apró rovarok a nyílászárókon keresztül jutnak be otthonunkba, és keserítik meg az életünket. Az ajtókat is célszerű védeni, hiszen ki-be járunk rajta, így bármikor besurranhatnak a kellemetlen repülő rovarok.

 

Mire jó a szúnyogháló?

 

Rovarháló felszerelése mellett nyugodtan szellőztethetünk éjszaka is, ami a nagy kánikulában az egyetlen lehetőség a felfrissülésre. Az éjszakai alvás nagyon fontos, de nem mindegy, hogy mennyire pihentető. Ha a szúnyogok csípése és idegesítő hangja zavarja meg folyton az álmunkat, a szervezetünk nem tud regenerálódni. Reggel fáradtan ébredünk, ami az egész napunkra rányomhatja a bélyegét.

 

A szúnyogháló ablakhoz történő felszerelése nemcsak a szúnyogok ellen véd, feltéve, hogy megfelelő minőségű. Az apró szemcséken a többi repülő rovar sem tud áthatolni, a legyek is megkímélnek minket bosszantó jelenlétüktől. A szúnyogoknak és bizonyos rovaroknak a csípése nemcsak kellemetlenséget, de fertőzést, betegséget is okozhat. A szúnyogháló tehát akár még az egészségünket is megóvhatja emiatt.

 

A szúnyogháló ablakhoz való típusai

 

Kis helyet foglal el és nagyon könnyen kezelhető a mozgatható rolós szúnyogháló. Ha már nem használjuk, egyszerűen összecsukható, a hálót visszacsúsztatjuk a kis méretű kazettába, így nincs akadályozva az ablakon keresztül a mozgás. Gondolunk itt arra, amikor takarítás közben a törlőkendőből kirázzuk a port az ablakon, vagy amikor a párkányon lévő virágokat kell megöntözni.

 

A háló ellenáll az időjárás viszontagságainak, tűzálló és optikailag szinte láthatatlan, nem zavarja a kilátást. A lefutó sínben található szőrkefe a nagyobb rovarok bejutását is megakadályozza. Ez a konstrukció azonban nem alkalmas a rovarok elleni 100%-os védekezésre, hiszen a rolós szúnyogháló nem zár hermetikusan. A maximális záródást a fix keretes szúnyoghálók biztosítják.

 

A szúnyogháló fix keretes verziója

 

A legtökéletesebb megoldás a rovarok elleni védekezéshez a fix keretes szúnyogháló ablakhoz felszerelése. Télen és tavasszal, amikor nem kell tartanunk a rovaroktól, könnyedén eltávolíthatók, majd nyárra ismét felszerelhetők ezek a típusok.

 

Kisebb ablakfelületekre ajánlott, de nagyobb felületre is alkalmas lehet erősített alumínium profillal, mely sokkal strapabíróbb, mint a műanyag. A háló sűrű szövésű, szürke színű, tűzálló és időjárásálló, műanyag bevonatú, üvegszálas anyagból készült. Optikailag ez is láthatatlan, úgyhogy nem akadályozza a kilátást.

 

A szúnyoghálót rugós stifttel, beakasztó füllel vagy mágnessel tudjuk rögzíteni. Szakembereink jelentik a garanciát a megfelelő beszerelésre, a hosszú idejű, tartós használatra. A keret alumínium vagy műanyag, ami többféle színben rendelhető, alkalmazkodva az ablakkeret és a homlokzat megjelenéséhez. Ez a típusú szúnyogháló ablakhoz való csak, az ajtóhoz mindenképpen mozgathatót kell felszereltetnünk.

 

A pliszé szúnyogháló ablakhoz és ajtóhoz is való

 

A pliszé esztétikailag és technikailag is forradalmasította a szúnyogháló fogalmát, amely nevét a pliszírozott hálóról kapta. Egyedülálló, hogy nem csupán a végpontokon, hanem bárhol megállítható. Rendkívül egyszerűen működtethető, akár gyerekek számára is.

 

Az ajtókra is kiválóan alkalmazható, de hatalmas ablakokhoz is tökéletes. Stílusos a megjelenése, mely illeszkedik a környezetbe, emellett a kilátás is zavartalan mellette. Működtetése csendes és gördülékeny.

Ha kérdésed van termékeinkről, lépj velünk kapcsolatba valamelyik elérhetőségünkön!

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzések

A pergola teraszra is felszerelhető, nem csak a kertben

Sokszor Látunk Családi Házak Udvarának Közepén Szabadon Álló Stílusos Pihenőhelyet, De Érdemes Tudni, Hogy Valójában A Pergola Teraszra Is Kialakítható, Nem Kell Elszakítani A Háztól. A Mediterrán Életérzést És A Szabadságot Közvetíti, Amelyet Mindannyian Nagyon Szeretünk.

Bővebben