Innovatív árnyékolók, különleges otthoni megoldások

A műanyag redőny rendszerek népszerűsége töretlen

A műanyag redőny rendszerek még mindig az egyik legkeresettebb külső árnyékolók, és szerencsére ma már kiváló minőségben készülnek ezek is, nemcsak az alumíniumok. Alapvetően a különbség annyi, hogy az extrém időjárási viszonyokat jobban bírja az alumínium, de a kiváló anyagból, színvonalas alkatrészekkel készült műanyag típusok is megállják a helyüket a redőnyök piacán.

 

A redőny rendszerek a nyílászárókat is megvédik a szennyeződésektől, valamint a magánéletünk zavartalanságát a kíváncsiskodó tekintetektől. Nem véletlenül töretlen a sikerük az otthonokban, hiszen annyi fontos szerepük van.

 

Hogyan lesznek tartósak a műanyag redőny rendszerek?

 

Ha tőlünk rendelsz a műanyag redőny rendszerek közül valamilyen típust, garantáltan elégedett leszel, mert minőségi anyagokkal és profi szakemberekkel dolgozunk. Kedvező áron kaphatsz színvonalas redőnyt, ami hosszú élettartamú is lesz. A régi faredőnyöket is le tudjuk cserélni ezekre a korszerűbb változatokra.

 

A műanyag redőny rendszerek nagyon könnyen és egyszerűen kezelhetők, kiváló minőségű alkatrészeiknek köszönhetően pedig biztonságos a működtetésük is. Ha optimális típust választunk és rendeltetésének megfelelően bánunk vele, strapabírósága is garantált.

 

Nagyon fontos, hogy az anyag minősége mellett odafigyeljünk arra is, hogy megbízható szakemberek szereljék fel a redőnyt. Nálunk ez elengedhetetlen, így lesz tökéletes a minőség és vállalható részünkről a garancia is.

 

Ebben az esetben makulátlanul résmentes lesz a záródás a felszerelt redőnyön, úgyhogy lakásunk hőszabályozását is hatékonyan tudja segíteni.

 

Műanyag redőny rendszerek előnyei télen és nyáron

 

Ha sikerült tökéletesen záródóra elkészíttetni a redőnyt, télen teljesen leengedett állapotban nem fogja beengedni a lakásba a hideget. Ezenfelül az ablak sem fog közvetlenül érintkezni a hideg levegővel, így nem hűti le azt, tehát az üveg sem a belső teret.

 

Nyáron kint tarthatjuk az erős napsugarakat, amelyek felmelegítenék a padlót, a bútorokat és a falakat, így a kánikulában is kellemesen hűsíti a redőny a benti levegőt. Erre a legalkalmasabbak a fehér műanyag redőny rendszerek, mivel ez a szín taszítja a meleget, ellentétben a sötétebb típusokkal.

 

Ha lehúzva tartjuk a fehér redőnyt, kellemes szobai hőmérsékletet tudunk vele teremteni a nyári kánikula ideje alatt is.

 

A műanyag redőny rendszerek tisztítása

 

A redőnyök tisztítása nagyon egyszerű, de nem feltétlenül szükséges. Kerüljük a maró vegyszereket, kizárólag általános tisztítószert használjunk, amennyiben szükséges. Tiszta víz és puha rongy segítségével töröljük le belülről a teljesen leengedett redőnyléceket.

 

Kívülről ne próbálkozzunk, csak abban az esetben, ha földszinten lakunk, vagy az erkélyen keresztül meg tudjuk oldani. Egy ruhával, vagy porszívóval a vezetősínt is meg tudjuk szabadítani a lerakódott portól.

 

A fehér műanyag redőny egyáltalán nem koszolódik olyan könnyen, mint elsőre gondolnánk. Nem is sárgul, nem kopik le, és nem fakul meg, ami a színezett redőnyök hátrányos tulajdonsága.

 

Tekintsd meg weboldalunkat, és kérj árajánlatot! Ingyenes helyszíni felmérés során mintadarabokat is tudnak mutatni profi szakembereink, akik segítenek megtalálni a legideálisabb megoldást is.

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzések

A pergola teraszra is felszerelhető, nem csak a kertben

Sokszor Látunk Családi Házak Udvarának Közepén Szabadon Álló Stílusos Pihenőhelyet, De Érdemes Tudni, Hogy Valójában A Pergola Teraszra Is Kialakítható, Nem Kell Elszakítani A Háztól. A Mediterrán Életérzést És A Szabadságot Közvetíti, Amelyet Mindannyian Nagyon Szeretünk.

Bővebben