Innovatív árnyékolók, különleges otthoni megoldások

A pergola teraszra is felszerelhető, nem csak a kertben

Sokszor Látunk Családi Házak Udvarának Közepén Szabadon Álló Stílusos Pihenőhelyet, De Érdemes Tudni, Hogy Valójában A Pergola Teraszra Is Kialakítható, Nem Kell Elszakítani A Háztól. A Mediterrán Életérzést És A Szabadságot Közvetíti, Amelyet Mindannyian Nagyon Szeretünk.

Az év bármely szakában többet is kint lennénk a friss levegőn, de ehhez az kell, hogy ott is kényelmes és praktikus legyen minden. A pergola teraszként pont ezt a célt szolgálja, ami akár a nappali meghosszabbítását is jelentheti.

 

A pergola modern kültéri árnyékoló rendszerrel rendelkezik, amely védelmet nyújt a nyári erős napsütés és az UV-sugárzás ellen – lényegében tökéletes árnyékot biztosít. A lamellás szerkezetének és a fix oldalfalaknak köszönhetően pedig gyakorlatilag bármilyen időjárási körülmények között – például szél vagy eső – gondtalanul élvezhetjük a friss levegőt a teraszon

 

Ugye, mennyivel jobban esik a reggeli kávét a természet közelében elfogyasztani, miközben madárcsicsergés hangja ölel körbe minket? Jobban indul a napunk, kellemesebben is telik, este pedig kiülhetünk kedvenc könyvünket olvasni, esetleg a családtagjainkkal beszélgetni.

 

Milyen a pergola?

 

Az árnyékolókról szóló blogbejegyzéseinkben írtunk már a pergola szerepéről, típusairól és az árakról is. Bioklimatikus pergoláink egyedi igényekhez igazodva készülnek, ezzel tökéletesen személyre szabottak lesznek.

 

A pergolán lévő tető fokig elforgatható lamellákkal van felszerelve, amivel szabályozni tudjuk a napfény beszűrődésének mértékét. Ha teljesen elforgatjuk őket, akkor ki is tudjuk zárni a napsugarakat, ahogy az esőt is.

 

Extrudált alumínium szerkezetből készülnek rozsdamentes acél elemekkel, amelyek által biztosítva van a hosszú élettartam és a kimagasló minőség is. Ha textilárnyékolóval vagy eltolható üveg oldalfallal is kiegészítjük, akkor máris téliesített a hely, így akár egész évben is használhatjuk a teraszt.

 

A pergola teraszok, kertek nagyszerű kiegészítője. Fűtőtestekkel felszerelve a hideg időben is kiülhetünk oda, és közben nem fázunk. Kell ennél több? Igen, van tovább is. Körbefutó LED-világítással hangulatos partihelyszín lesz, és ha még motorizáljuk és automatizáljuk is a pergolát, az luxuskörülményeket teremt.

 

Kinek való a pergola teraszra?

 

Nemcsak családi házak udvarán építhető fel egy ilyen szerkezet, hanem szállodák, éttermek, kávézók is élhetnek a pergola teraszra tett vendégcsalogató és marasztaló előnyeivel. A vendégek szeretik a szabadban, de kényelmes körülmények között elfogyasztani az ebédjüket vagy az italukat, ehhez pedig kiváló lehetőséget biztosít a pergola teraszra felszerelve. Egy ilyen kerti tornácon kellemesen tölthetik az idejüket, barátságos környezetben

 

Otthonunkban a pergola a teraszon kiváló terep a csendes pihenéshez, vagy akár könnyed összejövetelekhez, de az esti bulikat is rendezhetjük itt, ha megfelelően felszerelt. Nagyon praktikus, mert nem kell az időjáráshoz alkalmazkodnunk, bármikor komfortossá tudjuk tenni magunknak.

 

Sőt a pergola teraszokon ideális helyszínt kínál a szabadidős tevékenységeknek és a sportolásnak is, például jóga vagy reggeli torna számára is tökéletes, hiszen a nyugodt légkör és a friss levegő igazán inspiráló környezetet teremt.

 

Az automatizált pergola teraszfedő megoldás

 

A motorizált pergola távirányítóval működtethető, csapadék esetén azonnal le tudjuk zárni a lamellákat mindössze egy gombnyomással. Az okosrendszerbe integrált pergola időjárás-érzékelőkkel felszerelve ezt a problémát is megoldja helyettünk.

 

Ez esetben akkor is biztonságban vannak a kinti bútoraink, ha nem tartózkodunk otthon, vagy még a közelben sem. Automatikusan vissza fogja zárni a lamellákat a rendszer, a motor segítségével és a szenzorok utasításai alapján, így a kültéri bútorok hosszú távon is kifogástalan állapotban maradnak a pergola alatt, nem kell aggódni amiatt, hogy esetleg a szélsőséges időjárást kárt tenne bennük.

 

Pergola teraszra, hogy minden napot a szabadban tölthess

 

Szóval, ha az év bármely napján szívesen töltjük az időt a szabadban, és tennénk ezt oly módon, hogy ne tudja befolyásolni az időjárás sem, akkor építtessünk pergolát teraszra! Az aktuális hangulatunkhoz és igényeinkhez tudjuk igazítani a terméket, ha jól választunk, kiszolgálja minden igényünket.

 

Minőségi pergolákat forgalmazunk, amelyeket megbízható, tapasztalt szakembereink szerelnek fel. Egy ilyen beruházás nem rövid távra szól, ezért érdemes a legjobbat választani, ami hosszú ideig az egyik kedvenc helyünk lesz. Nézz körül weboldalunkon, és ha megtetszett az ajánlatunk, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzések