Innovatív árnyékolók, különleges otthoni megoldások

A pliszé szúnyogháló nagy méretű ablakra és ajtóra is egyaránt alkalmazható

A modern rovarhálók között ma a pliszé szúnyogháló képviseli a legjobb minőséget. Nevét a pliszírozott kialakításáról kapta, ami éles hajtások sorozatát jelenti, tehát harmonikaszerűen elhúzható.

A modern rovarhálók között ma a pliszé szúnyogháló képviseli a legjobb minőséget. Nevét a pliszírozott kialakításáról kapta, ami éles hajtások sorozatát jelenti, tehát harmonikaszerűen elhúzható.

 

A hagyományos szúnyogháló típusok mellett egyre jobban elterjednek ezek a változatok is, hiszen annyira sokrétűen alkalmazhatók. Ráadásul rendkívül színvonalasak és mutatósak is, bármely házban, irodában, munkakörnyezetben megállják a helyüket. Nézzük meg először, hogy miért is van szükségünk szúnyoghálóra!

 

Mire jó a szúnyogháló?

 

A jó minőségű, megfelelő méretű és kivitelezésű szúnyogháló nemcsak a szúnyogok ellen véd minket, hanem más rovarok vagy akár kisebb rágcsálók útját is állja. A nyári melegben bosszantóan sok van belőlük, így mindenképpen érdemes rovarhálóval felszerelni a nyílászárókat.

 

A szúnyogok csípése akár még veszélyes is lehet, mert betegségeket is terjeszthetnek. De ha nem is betegszünk meg, akkor is nagyon kellemetlen, mert viszket és kipirosodik. Ha pedig sok van rajtunk ezekből a vakarózásra késztető sebekből, az még inkább irritál minket.

 

A melegben éjszaka van lehetőségünk egy kis szellőztetésre, hiszen ilyenkor frissebb a levegő. Ám ha a rovarcsípések miatt nem hagyhatjuk nyitva az ablakot, akkor nem biztos, hogy rendesen ki tudjuk pihenni magunkat. Emiatt is célszerű a rovarháló alkalmazása, de nemcsak az ablakokon, hanem az erkély- és teraszajtókon is.

 

A pliszé szúnyogháló a legjobb minőségű szúnyogháló típus

 

A nagyobb felületekre, az erkélyajtóra, a teraszajtóra a legtökéletesebb választás a pliszé szúnyogháló lesz. A redőzött háló összegyűlik az egyik oldalon, ha kinyitjuk, akár egy harmonikaajtó, úgyhogy ez a legkényelmesebb koncepció.

 

Kívülről és belülről is lehet nyitni és zárni, minden ajtótípusra felszerelhető és nem igényel sok helyet sem. További előnye, hogy szinte bármilyen méretű nyílászáróra felszerelhető, kifejezetten nagy méretűekre is.

 

Karbantartása egyszerű, vizes lemosásból áll mindössze, ráadásul a pliszé szúnyogháló ellenáll a környezeti hatásoknak is. Rendkívül strapabíró, ezért hosszú élettartamú lesz, ha vigyázunk rá és rendeltetésszerűen használjuk.

 

Miért éri meg a pliszé szúnyogháló?

 

Az emberek ma már egyre igényesebbek, egyre nagyobb elvárásaik vannak a környezetükkel szemben. Szeretik a nagyfokú kényelmet, amihez jelentős mértékben hozzájárulhat otthonukban a pliszé szúnyogháló alkalmazása is.

 

Akár hatalmas üvegajtókra is felszerelhető a pliszé szúnyogháló, de a kilátás élvezetéről sem kell miatta lemondanunk. Biztonságban érezhetjük magunkat a rovaroktól, miközben ezzel a stílusos és modern rovarhálóval rendelkezünk.

 

A pliszé szúnyogháló működése csendes és gördülékeny, a felsoroltak mellett még ennek is köszönheti népszerűségét. Nemcsak lakásokban, családi házakban, de rendezvényhelyszíneken, szállodákban és hotelekben is rendkívül elegánsan mutatnak.

 

Mit tegyél, ha szeretnél pliszé szúnyoghálót felszereltetni?

 

Amennyiben úgy döntesz, hogy kipróbálnád ezt a korszerű konstrukciót, hívj minket bizalommal, és kérj árajánlatot! Cégünk kizárólag magas minőségű anyagokkal és kiváló szakemberekkel dolgozik, ingyenes helyszíni felmérést is igénybe lehet nálunk venni.

 

Ha megbízható pliszé szúnyoghálót szeretnél, vedd fel velünk a kapcsolatot, szívesen állunk rendelkezésedre! Segítünk megtervezni és kiválasztani a megfelelő szúnyoghálót, amit tapasztalt szakembereink be is szerelnek, amennyiben megrendelésre is sor kerül.

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzések

Az energiatakarékos külső tokos redőny

Vannak olyan épületek, amelyeken nem lett kialakítva hely a redőnytoknak az építkezés során. Ezeken a házakon külső tokos redőny felszerelése történhet, amennyiben igényt tartunk erre az árnyékolóra. Nagyon közkedvelt ez a típus, ezért rendkívül sokan választják otthonuk kényelmesebbé tételéhez.

Bővebben

A zsinóros redőnyautomata szerelése nagyon kockázatos!

A zsinóros redőnyautomata szerelése egy olyan munka, amire időnként sor kerülhet, ha árnyékolónkat zsinórral működtetjük. Azt úgy vesszük észre, hogy az automata meghibásodott, hogy nem tudjuk a redőnyt felhúzni. Ilyenkor az automata cseréje lesz a javítás egyetlen módja.

Bővebben