Innovatív árnyékolók, különleges otthoni megoldások

Mutatjuk, miért nem kell, hogy megijesszenek a pergola árak!

Egy szabadtéri kellemes pihenőhely minden családi ház tulajdonosának álma, ám a pergola árak láttán sokan visszariadnak tőle. Igen, való igaz, hogy léteznek páratlan luxust biztosító kültéri pavilonok is, amelyek egy kisebb vagyonba kerülnek, ám kevesebb költséggel is építtethetünk pergolát, ami ugyanolyan kényelmes lesz.

 

A pergola árakat sok minden befolyásolja. Nem mindegy a méret sem, ahogy az sem lényegtelen, hogy milyen extrákkal szereltetjük fel őket. Természetesen ma már nem fa tartóoszlopokra felfuttatott növényekből készülnek a pergolák, ennél sokkal modernebb megoldások léteznek. 

 

Cégünk extrudált alumínium szerkezettel és rozsdamentes acél elemekkel dolgozik. A tetőszerkezet 130 fokig forgatható lamellákkal készül, amelyek segítségével be lehet állítani a fény beszűrődésének mértékét. Referenciamunkáink tükrözik a minőséget és az egyedi kivitelezés lehetőségét is. 

 

Mitől függenek a pergola árak?

 

A standard pergola árak a 3×3, a 3×4 és a 3×6 méteres szerkezetekre vonatkoznak. A legnagyobb a 4×6 méteres változat, de teljes mértékben egyedire szabható ezen belül a pergola.
A pergolák bruttó árai szerelés nélkül:
3×3: 1 249 900 Ft.
3×4: 1 549 900 Ft.
3×6: 2 199 900 Ft. 

 

A standard pergolából szabadon álló még a prémium pergolából a falhoz rögzített típus is kérhető, hiszen valahol az udvar közepe lesz megfelelő, de teraszt is fedhetünk vele. Mindenféleképpen egy fantasztikus oázis lesz a kertben, ahol az egész család élvezheti a friss levegőt. Mindezt úgy, hogy a napsugárzás káros hatásaitól is védve vannak közben.

 

Ha olyan megoldásokat keresünk, amelyek plusz funkciókat és komfortot nyújtanak, akkor azzal arányosan növekednek a pergola árak is. Nézzük meg, milyen lehetőségeink vannak a kényelem további fokozására!

 

Amitől emelkednek a pergola árak

 

Abban az esetben, ha éjjel, éjszakai sötétségben is szeretnénk élvezni a pergola nyújtotta csodás impulzusokat, akkor kérjük körbefutó LED-világítással. Hiába jön el az este, nem lesz vége a bulinak, ráadásul fantasztikus hangulatot áraszt a kivilágított pergola.

 

Ha szeretnénk a széltől is védeni magunkat, miközben itt töltjük a szabadidőnket, lezárható oldalfalakkal is körbevehetjük. Cégünk textilárnyékolóval vagy eltolható üvegfallal rendelkező pergolákat is forgalmaz, amelyek megóvnak a hidegtől és a kisebb esőzéstől is. Az alacsonyan besütő napsugaraknak is útját állhatják, ezért bármilyen időjárás esetén nyugodtan használható a pergola.

 

Ha pedig fűtőtesteket is szeretnénk, akkor télen, vagy a hidegebb napokon is komfortosan érezhetjük magunkat benne. Így lesz ez egy télikert, ami a nappalink meghosszabbítása, családi, baráti összejövetelek színtere, miközben a természet közelségét nyújtja.

 

Az okos pergola

 

A legmodernebb pergolák motorizáltak és automatizálhatók, amellyel teljes mértékben alkalmazkodni tudnak az időjárás körülményeihez, akár a mi segítségünk nélkül is. A szenzorokkal felszerelt modellek érzékelik az esőt, és ha elered, automatikusan bezáródnak a lamellák. Így biztonságban vannak a kerti árnyékoló alatt a bútoraink akkor is, ha nem tartózkodunk otthon, és elmulasztottuk a lamellák elforgatását.

 

Nagyobb havazás esetén a lamellák beszakadhatnak, ilyenkor célszerű inkább visszahúzni őket, ebben az esetben azonban nyitott lesz a pergola. A hó-, szél- és esőérzékelővel ellátott típus minden évszakban használhatóvá és biztonságossá teszi a pavilont. Távirányítóval vagy telefonunkkal is működtethetjük a szerkezetet, ha letöltöttük a hozzá tartozó applikációt.


A pergola árak a méreten kívül ezeknek a funkcióknak és kiegészítőknek a meglététől is függenek. Ha feltennéd nekünk kérdéseidet, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzések

A pergola teraszra is felszerelhető, nem csak a kertben

Sokszor Látunk Családi Házak Udvarának Közepén Szabadon Álló Stílusos Pihenőhelyet, De Érdemes Tudni, Hogy Valójában A Pergola Teraszra Is Kialakítható, Nem Kell Elszakítani A Háztól. A Mediterrán Életérzést És A Szabadságot Közvetíti, Amelyet Mindannyian Nagyon Szeretünk.

Bővebben