Innovatív árnyékolók, különleges otthoni megoldások

Az elektromos redőny az egyik legmodernebb külső árnyékoló

 

Az elektromos redőny az egyik legmodernebb külső árnyékoló

 

Manapság már nem ritka az elektromos redőny az otthonokban, hiszen a technikai fejlődés a külső árnyékolók modernizálásával is jár. Ez a típus sokkal kényelmesebb és praktikusabb üzemeltetést kínál, mint a hagyományos, kézi erővel működtetett redőny.

 

Korábbi bejegyzésünkben írtunk már a motoros árnyékolókról, de most térjünk ki kifejezetten a redőnyökre is. Ha egy jó minőségű alumínium redőnyt szereltetünk fel, már szinte elvárás, hogy motorizált legyen.

 

Miért jobb az elektromos redőny, mint a kézzel működtetett?

 

Előfordulhat, hogy van olyan nyílászárónk, amely nehezen megközelíthető, viszont az árnyékolása lényeges számunkra. Ilyen esetekben a legoptimálisabb, ha elektromos redőnyt szereltetünk fel rá.

 

Ha könnyen hozzáférünk az ablakhoz, akkor is érdemes ebben a változatban gondolkodni, hiszen sok hasznos funkciót tud ellátni. A fali kapcsolós megoldás helyhez kötött, a távirányítós már egy minőségibb opció.

 

Okosredőnyök

 

Ám ha még ennél is komfortosabb otthonban gondolkodunk, akkor a mobiltelefonunkról is vezérelhetjük az elektromos redőnyt. Mindössze egy okosboxra és az applikáció letöltésére lesz szükségünk hozzá, és okos otthonunk a rendelkezésünkre áll.

 

Időprogram segítségével be tudjuk állítani, hogy mikor milyen állásban szeretnénk tartani az árnyékolókat. A legújabb rendszerek segítségével akár rá is tudunk nézni az elektromos redőny állására, ha nem emlékszünk rá, hogy milyen pozícióban hagytuk.

 

Az automatizált rendszerek abban segítenek, hogy a távolból is tudjon az elektromos redőny az aktuális körülményekhez alkalmazkodni.

 

A távoli működtetés előnyei

 

Hirtelen időjárás-változás esetén akár a munkahelyünkről is tudjuk vezérelni az okosotthonos rendszerbe integrált árnyékolót. A modern otthonoknak ma már elengedhetetlen részei az intelligens megoldások, amelyek egyik kiváló képviselője az elektromos redőny.

 

Ha úgy tudjuk működtetni a külső árnyékolókat, hogy nem is tartózkodunk otthon, az könnyen félreértésre adhat okot. Az esetleges tolvajok azt hihetik, hogy van valaki a házban, mivel változást, illetve mozgást látnak, ezért ez visszatarthatja őket a bűncselekmény elkövetésétől is.

 

Cégünk széles körű megoldásokat kínál az árnyékolók területén. Termékeink mind magas minőségűek és a beszerelést tapasztalt szakemberek végzik. Ingyenes helyszíni felmérést is igénybe lehet venni, ahol mintaanyagokat is meg lehet tekinteni.

 

Spóroljunk a rezsiköltségen!

 

Az elektromos redőny költséghatékony is lehet, hiszen erős napsütés esetén le tudjuk engedni, a hideg beálltakor pedig úgyszintén. Ezt megtehetjük, még mielőtt hazaérünk, nem kell feltétlenül otthon lennünk. Hogyan is néz ez ki pontosan?

 

Télen engedjük bejutni a nap sugarait napközben, hogy felmelegítsék a szobát, de mielőtt hazamegyünk, illetve amikor besötétedik, már automatikusan leengedhetjük a szerkezetet otthonunktól távolról is. Bizonyos fokig hőszigetelő is a redőny, úgyhogy nem engedi gyorsan bejönni a hideget vagy kiszökni a meleget.

 

A redőny és az ablaküveg között egy hőhíd képződik, ami miatt a hideg levegő nem érintkezik közvetlenül az üveggel. Emiatt a lakásba késleltetve tud bejutni a hideg. Ha az elektromos redőnyt leengedjük, mielőtt hazaérünk, jobban bent marad a meleg és nem kell annyira fűteni.

 

Nyáron a klímaberendezés költségein spórolhatunk, ha lehúzva tartjuk a redőnyünket, mikor erősen tűznek be a napsugarak. Az okosotthonos elektromos redőny esetén ugyanúgy nem kell ehhez sem a házban tartózkodnunk.

 

Elérhetőségeinken megtalálsz minket, ha szükséged van segítségre, vagy megtetszett valamelyik termékünk!

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzések

A pergola teraszra is felszerelhető, nem csak a kertben

Sokszor Látunk Családi Házak Udvarának Közepén Szabadon Álló Stílusos Pihenőhelyet, De Érdemes Tudni, Hogy Valójában A Pergola Teraszra Is Kialakítható, Nem Kell Elszakítani A Háztól. A Mediterrán Életérzést És A Szabadságot Közvetíti, Amelyet Mindannyian Nagyon Szeretünk.

Bővebben