Innovatív árnyékolók, különleges otthoni megoldások

Kültéri árnyékoló teraszra és erkélyre, nem csak ablakra

A kültéri árnyékoló teraszra, illetve erkélyre is javasolt, hiszen ezek nemcsak a kinti helyiség, hanem a belső tér kényelmét is szolgálja. Ha leárnyékoljuk a teraszt vagy az erkélyt, azzal megakadályozzuk a napsugarakat abban is, hogy közvetlenül bejussanak a házba. Nem melegszik túl a szoba, kellemesebb hőmérséklet lesz a lakásban is.

De miért való még a kültéri árnyékoló teraszra? A mai modern típusok már úgy készülnek, hogy UV-védelemmel vannak ellátva, tehát nemcsak a komfortérzetünk lesz magasabb általuk, hanem még a bőrünk is biztonságban lesz.

 

A külső árnyékolók funkciója tehát sokrétű, hiszen az egészségünket és a közérzetünket is rendben tartják. Most nézzük meg, hogy milyen típusokat forgalmaz cégünk ezekből!

 

A kültéri árnyékoló teraszra való típusai

 

A Zip Screen olyan erős szövetből készült kültéri árnyékoló teraszra, erkélyre, illetve ablakra, ami speciális vezető sínrendszerrel van felszerelve. A textil olyan erős, hogy erős szélben, szélsőséges időjárási körülmények között sem sérül meg.

 

A Zip Screen egyedi és hatékony megoldás a hőséggel és az erős napsütéssel szemben is, ami garanciát nyújt arra, hogy az épület belső terei sem forrósodnak fel a nyári időszakban. Különféle színekben forgalmazzuk ezeket a korszerű és dekoratív külső árnyékolókat, úgyhogy olyat választhatsz, ami illeszkedik a házad homlokzatához is.

 

Nagyon sokoldalúak a Zip Screenek, különböző vezérlési megoldásokkal is megrendelhetők. Akár manuálisan, akár motoros vezérléssel szeretnéd, mindkettőre lehetőség van. Az utóbbi kényelmesebb és egyszerűbb használatot nyújt, egy gombnyomással képes lehetsz a mozgatásra. Időzítőkkel, illetve távvezérlőkkel is kombinálható ez a konstrukció. A kézi vezérlésű típus is tökéletesen megfelelő, ráadásul olcsóbb kivitel.

 

Könyökkaros napellenző

 

Cégünk könyökkaros napellenzőt is forgalmaz, mely szintén kiválóan alkalmas kültéri árnyékoló teraszra. Magas minőségű termékek ezek is, amelyek esztétikus kiegészítői lehetnek családi házaknak, erkélyeknek, teraszoknak, tornácoknak.

 

Vendéglátóipari egységek külső helyiségén is gyakran láthatsz ilyeneket, ahogy szállodákon is. A szerkezet színe és a vászon színe is választható, ami alkalmassá teszi arra, hogy igazodjon az épülethez stílusban és arculatban is.

 

Ez is működtethető kézi erővel, azaz tekerőkarral vagy motorikusan is. Az elektromotoros típushoz időjárásfüggő vezérlés is rendelhető. Nagyobb méreteknél ajánlatosabb a motorikus változatot felszereltetni, így gyorsabban és hatékonyabban tudjod mozgatni hirtelen feltámadó erős szél esetén.

 

A pergola mint kültéri árnyékoló teraszra

 

A pergola felépíthető önállóan az udvar közepén, de a ház teraszán is kialakítható. Oldalfalakkal kiegészítve már nemcsak a napsugárzástól, hanem a széltől és az esőtől is óv. Ráadásul hidegben is meleg helyen lehetsz általa, főleg, ha felszereled fűtőtestekkel is a pergoládat.

 

Az általunk forgalmazott pergolák tetőszerkezete forgatható lamellákkal készül, ami lehetővé teszi az árnyékolás precíz szabályozását. Ha teljesen összezárod, az esőtől is megmenekülhetsz, de napsütésben változtathatod a lamellák állását úgy, ahogy éppen kedvező neked.

Ez a kültéri árnyékoló azért is jó, mert egy kellemes kis oázist tudsz a segítségével kialakítani, ami félig a lakáshoz, félig a kerthez tartozik. Kérd munkatársaink segítségét, bármelyik elérhetőségünkön megtalálsz minket! Ingyenes helyszíni felmérés során tudunk számítani anyagköltséget és munkadíjat is, illetve mintákat is mutatunk.

Megosztás:

Kapcsolódó bejegyzések

A pergola teraszra is felszerelhető, nem csak a kertben

Sokszor Látunk Családi Házak Udvarának Közepén Szabadon Álló Stílusos Pihenőhelyet, De Érdemes Tudni, Hogy Valójában A Pergola Teraszra Is Kialakítható, Nem Kell Elszakítani A Háztól. A Mediterrán Életérzést És A Szabadságot Közvetíti, Amelyet Mindannyian Nagyon Szeretünk.

Bővebben